Linuxa yeni geçmek

Sakin ol, daha yeni katılmış tarihlere dikkat etmiyor olabilir. Yazdığı 2 konuya da mesaj yazacağına rapor et.

Raporlarsam durduk yere uzaklaştırma gelebilir. Yeni olduğu için fark etmemiş olması normal. Birileri uyarmasaydı, uzaklaştırılana kadar devam edebilirdi.

Merhaba arkadaşlar linux a geçmeyi düşünüyorum. Bilgisayarla ilk tanıştığımdan beri windows kullanıyorum.Ben kali linuxa geçmeyi düşünüyorum sizinde fikrinizi almak istedim. Hangi linux dağıtımını önerirsiniz. Linuxa geçilmelimi geçilmemelimi linux kullananlar ya da daha önce kullananlar yardımcı olursa sevinirim.(Programlama ile uğraşıyorum)
Kali linux gibi gereksiz ağır dağıtım kurmayın bence. Hafif Lubuntu ve Xubuntu kurabilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar linux a geçmeyi düşünüyorum. Bilgisayarla ilk tanıştığımdan beri windows kullanıyorum.Ben kali linuxa geçmeyi düşünüyorum sizinde fikrinizi almak istedim. Hangi linux dağıtımını önerirsiniz. Linuxa geçilmelimi geçilmemelimi linux kullananlar ya da daha önce kullananlar yardımcı olursa sevinirim.(Programlama ile uğraşıyorum)
Arch'ı öneririm ben archla başladım muhtemelen Linuxdan anlayan arkadaşlar bana çok kızacaklar ama ben sana adım adım yardım edebilirim kurulum esnasında. Yaptığın her haraketi anlayarak yaparsan çok şey öğrenirsin ben KDE'i DE olarak kullanıyorum ve çok memnunum. Koskocaman bir forumu ve wikisi var aradığın şeyi anında bulursun ama ingilizce lazım. Ben sana kurulumda yardım edebilirim dediğim gibi.
Hocam konu 6 yıllık tarihlere dikkat edelim.
Aynı hataya düştüm bende.

Arch'ı öneririm ben Arch'la başladım muhtemelen Linux'dan anlayan arkadaşlar bana çok kızacaklar ama ben sana adım adım yardım edebilirim kurulum esnasında. Yaptığın her hareketi anlayarak yaparsan çok şey öğrenirsin ben KDE'i DE olarak kullanıyorum ve çok memnunum. Koskocaman bir forumu ve wikisi var aradığın şeyi anında bulursun ama İngilizce lazım. Ben sana kurulumda yardım edebilirim dediğim gibi.

Tarihe baksan keşke :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı