Rehber Linux'de Microsoft Edge kurmak ve eşitleme özelliğini aktif etmek

Onca açık kaynak alternatif varken virüslü browserı kim kullanır?

Öncelikle virüslü browser değil hocam, evet kapalı kaynak kodlu bir tarayıcı ama virüslü değil. Acaba bu ön yargıları ne zaman kırmayı başaracağız gerçekten merak ediyorum. Yanlışsam söyleyin hocam @Görkem Han

Ben de Windows üzerinde bayadır kullanıyorum ve bir zararlı yazılım değil. Virüslü derken neyden bahsetti onu da tam anlamış değilim.

Önyargıyı kırmak için açık kaynaklı olması gerekiyor, açık kaynaklı olursa da önyargı olmuyor. Pek bir kurtuluş olduğunu sanmıyorum. Bir defa büyük firmaların veri ile olan imtihanını fark ettikten sonra elimizden geldiğince uzak durmaya çalışıyoruz biz de. Şahsen açık kaynaklı ve başarılı başka tarayıcılar varken kapalı kaynaklı bir tanesini tercih edeceğimi düşünmüyorum. Kapalı kaynaklı yazılımlar paronoyak olmadığımız sürece hayatımızın her alanında karşımıza çıkıyor zaten, en azından elimizden gelen yerlerde güvenilemez olarak tanımlanılabilecek bir yazılımı kullanmak mantıklı gelmiyor bana.

X86 desteği var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…