Bilgisayarınızın özelliklerini belirtin.Hocam peki sizce Win 7 mi yoksa Linux mu kurayım? Ona göre bir ayar yapacağım.
Bilgisayarınızın özelliklerini belirtin.Hocam peki sizce Win 7 mi yoksa Linux mu kurayım? Ona göre bir ayar yapacağım.
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU P7450 @ 2.13GHz (2 CPUs), ~2.1GHzBilgisayarınızın özelliklerini belirtin.
Ne oynuyorsunuz, sistem özellikleriniz nedir?hocam peki sizce win 7 mi yoksa linuxmu kurayım ona göre bir ayar yapıcam şu an win xp
genellikle paladins dota lol cs 1.6 ve csgo oynarımNe oynuyorsunuz, sistem özellikleriniz nedir?
yukarıda belirttim özellikleriniNe oynuyorsunuz, sistem özellikleriniz nedir?
Bu tarz oyunlar ağır oyunlar olmadıkları için Linux'ta bir sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum.Genellikle Paladins, DOTA, LoL, CS 1.6 ve CS: GO oynarım.
DotA, Lol, CS zaten Linux desteği sunuyor bildiğim kadarıyla. Paladins'i kontrol edin. Wine, Lutris gibi alternatifler de verimli olabilir eğer sunmuyrolarsa.genellikle paladins dota lol cs 1.6 ve csgo oynarım
yukarıda belirttim özelliklerini
XP kullanıyormuşsun belli ki pc de baya eski şu an oynadığın oyunları hala oymaya devam edeceksen Windows 7 kur hatta 8,1 kur Windows 7 bitti ama yok ben internete takılacağım film ve müzik gibi şeyler ile zaman geçireceğim diyorsan Linux kurabilirsin.şu anda en iyi verim aldığım win xp de win 7 mi yapsam yoksa linux mu yapsam diye karar veremedim.
hem laptopumda daha iyi verim almak açısından linux tercih edicem sanırım araştırdığımda linuxu tercih ediyorlarmış hocam galiba linux daha sağlıklı olucakBu tarz oyunlar ağır oyunlar olmadıkları için Linux'ta bir sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum.
aynen hocam biraz külüstür Acer Aspire 5739G marka modeli zatenXP kullanıyormuşsun belli ki pc de baya eski şu an oynadığın oyunları hala oymaya devam edeceksen Windows 7 kur hatta 8,1 kur Windows 7 bitti ama yok ben internete takılacağım film ve müzik gibi şeyler ile zaman geçireceğim diyorsan Linux kurabilirsin.
Denemekten zarar gelmez, büyük bir sorun yaşamazsanız zaten çok memnun kalırsınız, XP hafifliğini modern bir işletim sistemi ile tekrar hissedebilirsiniz.hem laptopumda daha iyi verim almak açısından linux tercih edicem sanırım araştırdığımda linuxu tercih ediyorlarmış hocam galiba linux daha sağlıklı olucak
aynen hocam biraz külüstür Acer Aspire 5739G marka modeli zaten
bi deneyelim ozaman hepinize çok teşekkür ederim bana zaman ayırdığınız için sizede zahmet oldu.Denemekten zarar gelmez, büyük bir sorun yaşamazsanız zaten çok memnun kalırsınız, XP hafifliğini modern bir işletim sistemi ile tekrar hissedebilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.