Linux'ta oyun oynanır!

Anticheat kullanan oyunlar da oynansa tekrar dönerdim ancak bazı oyunları oynayamıyorum. Bazı oyunlarda da çok kötü performans veriyor. Ve okuduğum bölüm gereği, kullandığım programlar desteklenmiyor alternatifleri de tam olarak tatmin etmiyor ve hocalar genelde illa şu program olacak diye o programı dayatıyorlar, bu yüzden Windows kullanıyorum. Onun dışında güzel bir işletim sistemi.

Anticheat kullanan oyunlar da oynansa tekrar dönerdim ancak bazı oyunları oynayamıyorum. Bazı oyunlarda da çok kötü performans veriyor. Ve okuduğum bölüm gereği, kullandığım programlar desteklenmiyor alternatifleri de tam olarak tatmin etmiyor ve hocalar genelde illa şu program olacak diye o programı dayatıyorlar, bu yüzden Windows kullanıyorum. Onun dışında güzel bir işletim sistemi.
Oynanmiyor? Elden Ring, MT2, LoL oynaniyor. Anti chest, batel eye uyumlugu geldi.

Tek sıkıntı indirince direk oynayabildiğimiz korsan oyun. Çünkü her korsan oyunu Steam'e Steam dışı oyun ekleyerek açamıyoruz. En azından Dark Souls 2'yi açamamıştım.

Tek sıkıntı indirince direk oynayabildiğimiz korsan oyun. Çünkü her korsan oyunu Steam'e Steam dışı oyun ekleyerek açamıyoruz. En azından Dark Souls 2'yi açamamıştım.
Lutris ile catir cutur oynarsin. 5 kere falan Linux'ta korsan bitirdim. Bir de ben bu oyunu Turkce'ye cevirip bedava dagittim millete.

Oynanmiyor? Elden Ring, MT2, LoL oynaniyor. Anti chest, batel eye uyumlugu geldi.
Ben kendi oynadığım oyunlar için yazdım Anticheat olan her oyun oynanmıyor. FIFA 23, PUBG, Battlefield 2042, Rainbow Six Siege, Rust, Lost Ark gibi gibi. Hard core online bir oyuncunun kullanması gereken bir işletim sistemi değil maalesef.

Ben kendi oynadığım oyunları yazdım Anticheat olan her oyun oynanmıyor. FIFA 23, PUBG, Battlefield 2042, Rainbow Six Siege, Rust, Lost Ark gibi gibi. Hard core online bir oyuncunun kullanması gereken bir işletim sistemi değil maalesef.
Dogrudur hocam. Ne zaman denediniz?

Linux dağıtımları kullanıcı dostudur. Neresi kullanıcı dostu değil söyleyebilir misin?
Bir kereliğine Linux kullanma kararı almıştım. Hem VDS aldığımda o sıra Linux bir işletim sistemi seçmiştim VDS'teki işim kolaylaşır diye Pop_OS! ve Garuda Linux denemeye karar verdim. Önce Pop_OS! denedim fakat bazı sorunlar yaşıyordum. CS:GO oynarken eskisinden daha az fps alıyordum Windows'a göre. Arkadaşıma sorduğumda kernel kurmamı söyledi ben bilmediğim için yardım istedim. Baya bir uğraştık fakat ne yapıp ettiysek illa bir hata çıktı ve bana Garuda geçmemi söyledi. Garuda'da sıkıntı yoktu her şey kusursuzdu, FPS'de fazlaydı ama dosya indirmem gerektiğinde bilmediğim bir işletim sisteminde kod yazmaya çalışırken kafam çok karışık oluyordu. Arkadaşlarım online olmadığında onları beklemek zorunda kalıyordum çünkü internette araştırsam hep yanlış bulgulara çıkıyordum ne yazacağımı bilmiyordum. Ben arkadaşa katılıyorum Linux kullanıcı dostu değil fazla.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı