Linux'u eleştirmek

Linux'a Unity indirmenin bir yolu var mıdır? Varsa paylaşabilir misiniz? Ben en son denediğimde indirememiştim. Konu da açtım doğru düzgün cevaplar gelmedi.

Hangi dağıtımı kullanıyorsun?

Bu arada hangi Linux dağıtımını önerirsiniz? En son Linux Mint 20.3 cinnamon kullanmıştım.

Yeni isen Mint. Az buz deneyimin varsa Manjaro kullanabilirsin.

Unity

Eğer Linux Mint kullanacaksanız bunu kullanabilirsiniz.
Hocam sadece Kali Linux için mi bu? Bildiğim kadarıyla Kali Linux arayüz olarak diğer dağıtımlar kadar iyi değilmiş. Genellikle güvenlik için kullanılıyor. Mint 20.3'de çalışır mı?

Unityhub appimage indir yada Lutris ile indir.
Arch kullaniyorsan da yay -S unityhub yazman yeterlidir.
Appimage indirmiştim hata vermişti garip bir şekilde. Unity Hub'ı açmıştım, unity sürümünü yükledikten sonra açmaya çalıştığımda hata vermişti. Sorun benden mi kaynaklı diye düşündüm. Sonra Godot indirdim. Sarmadı Unity kadar. Ben de geri Windowsa geçtim. O yüzden hala Linux'a karşı bir önyargım vardır.

Appimage indirmiştim hata vermişti garip bir şekilde. Unity Hub'ı açmıştım, unity sürümünü yükledikten sonra açmaya çalıştığımda hata vermişti. Sorun benden mi kaynaklı diye düşündüm. Sonra Godot indirdim. Sarmadı Unity kadar. Ben de geri Windowsa geçtim. O yüzden hala Linux'a karşı bir önyargım vardır.
Hangi dagitim kullandin?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı