Linux'un Windows'dan daha üstün olduğu noktalar

Katiliyorum. 'sudo apt install firefox -y' komutundansa tarayicidan tarayici indirip 20 kez next'lemek daha kolay.

Buna da katiliyorum. Fazladan 2 FPS alabilmek icin hemen simdi Windows'a geciyorum.

"Linux is free as in free ayran."

Açıkcası Linux distroları bence daha iyi bütün gün oyun oynamıyorum zaten hızlı,stabil,kaynak tüketimi az ve güvenliği daha yüksek.

Katiliyorum. 'sudo apt install Firefox -y' komutundansa tarayicidan tarayici indirip 20 kez Next'lemek daha kolay.

Ahahahahaha "-y" parametresini ekleyip bunu yazman bayağı ironik olmuş. Canını sıkan o next'e bastığın yerlerin hepsinin bir amacı var. Linux da ki gibi sabit bir klasöre, sabit bir isim ile, sabit aynı bileşenleri kurmadığı için kişiselleştirilebilir kısımları ve sözleşmeleri o next spamlediğin alanlardan yönetiyorlar.

Fazladan 2 FPS alabilmek icin hemen simdi Windows'a geciyorum.

Fazladan değil, zaten alacağın 2 FPS'i eksik almamak için Windows'a geçiyorsun/geçiyorlar.

Haklisin.

Açıkçası Linux distrosu olan Pop!_OS ile Windows'dan daha yüksek framerate alıyorum. Dediğiniz gibi 2-3 FPS de değil .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…