Linux'un yanlış anlaşıldığı nokta terminal ve çeşitli Linux sorularına cevaplar

Bilmiyorum ben ona alışamam Windows candır sadelik benim için önemli belki detay olarak daha iyidir Linux ama bana göre değil.

Flatpak tercih etmeniz daha iyi olabilir Flatpak daha iyi diye biliyorum.
Resmi olarak mevcut değil. Birkaç proje var onların çoğu da ROGlar için. TUF laptop kullanıyorum keşke şuanki bilgi birikimim varken alsaydım cihazımı.
Git'leyip kursanıza hocam bi' bence çalışması lazım. Aynı anakart komut/kod dizini kullanıyor diye biliyorum.

Bilmiyorum ben ona alışamam Windows candır sadelik benim için önemli belki detay olarak daha iyidir Linux ama bana göre değil.
Sadelik benim için önemli diyip Windows kullanıyorum demek nasıl bir çelişki. Linux hakkında cahilim, bilgi birikimim yok diyip susmak sizin için daha iyi bir tercih olabilir.

Linux her konuda daha iyi zaten de elbet siz bilirsiniz. Bir ara denemenizi şiddetle öneririm. Sabırlı olun bir de.
Sadelik benim için önemli diyip Windows kullanıyorum demek nasıl bir çelişki. Linux hakkında cahilim, bilgi birikimim yok diyip susmak sizin için daha iyi bir tercih olabilir.
Sadelikten kastı önünde her şeyin olması. Demeyin öyle. Arkadaş işte bilgilenmeye gelmiş zaten.

Sanırım Control Center mı ne yokmuş fakat driverınız vardır, başka bir konuda buna girebiliriz isterseniz.
Ryzen 7 3700u . Ne kontrol merkezi var ne driver. Yardımcı olursanız sevinirim. Hatta bir konu açayım etiketleyeyim sizi.

Git'leyip kursanıza hocam bi' bence çalışması lazım. Aynı anakart komut/kod dizini kullanıyor diye biliyorum.

Yok çalışmıyor, denedim. Birkaç arkadaşla bir proje bile oluşturduk ama yeterli bilgi birikimimiz ve destek de olmayınca tozlu raflara kaldırdık.

Flatpak ve snap konusunda ise Snap'i asla önermem. Çok yavaş kalıyor onun yerine flatpak veya. AppImage çok daha iyidir.

Sadelik benim için önemli deyip Windows kullanıyorum demek nasıl bir çelişki. Linux hakkında cahilim, bilgi birikimim yok deyip susmak sizin için daha iyi bir tercih olabilir.

Peki mr Linux hazretleri siz öyle diyorsanız öyle olsun.

Flatpak tercih etmeniz daha iyi olabilir Flatpak daha iyi diye biliyorum.

Jetbrains uygulamaları resmi olarak snapten dağıtılıyor hocam ve öyle bir performans farkı yaşamadım, o performans farkının açıklaması ise şurada ve artık değişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…