Çözüldü Lisanssız kullanımda Windows kendini kapatır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

BÖRÜÜ

Hectopat
RAM
16 GB
Ekran kartı
RX 590
Anakart
A320m e pro
İşlemci
R5 2600
Merhaba, şu an Windows 11 kullanmaktayim lisanssiz bir şekilde. Windows 10 geçmek istiyoruz, birkaç yazı okudum acaba geçsem lisansim olmadığı için bir süre sonra Windows kendi kendini kapatır mı?

Çözüm
Hayır. Sadece ekranın sağ alt tarafında "Windows'u etkinleştirin" ibaresi çıkar ve Windows'un belirli özelliklerini kullanamazsın. Örnek vermek gerekirse, duvar kağıdı özelleştirmesi, tema seçimi vb.

Yani Microsoft Windows'unu kapatmaz. Sadece özelliklerini kısar. Windows'un belirli özeliklerini kullanmak ve sağ alt tarafta "Windows'u etkinleştir" ibaresinin gitmesini istiyorsan nette satılan Windows keylerini veya Microsoft'un kendisinden bir Windows keyi alabilirsin.
1722337264844.png

1722337283604.png

Windows 10 iso dosyasi yok sadece medya oluşturma var nasıl usb ye atabilirim Windows 10 u
İndirebilirsin.
Bu konuda arkadaşa yardım etmiştim. O Windows 11 .iso dosyası ancak 10 için de çalışıyor. Yapman gerekn şey Windows 10 indirme sayfasına girmek.

@Zatoichi @omerfm Dostlar bu tartışma için farklı konu açın. Burada bir kişiye yardımcı olmaya çalışıyoruz. İlk başta yanlış olan bir bilgiyi düzeltmesi için uyardım. Tartışmaya girmedim. Siz de devam ettirmeyin lütfen.

İndirebilirsin.
Bu konuda arkadaşa yardım etmiştim. O Windows 11 .iso dosyası ancak 10 için de çalışıyor. Yapman gerekn şey Windows 10 indirme sayfasına girmek.

@Zatoichi @omerfm Dostlar bu tartışma için farklı konu açın. Burada bir kişiye yardımcı olmaya çalışıyoruz. İlk başta yanlış olan bir bilgiyi düzeltmesi için uyardım. Tartışmaya girmedim. Siz de devam ettirmeyin lütfen.
teşekkürler hocam deneyeceğim şimdi Windows 10 a geçme kararım ise söyleyim daha karışık gibi 3 yıldır kullanıyorum ve en ufak bir şeyde garip garip hatalar veriyor az önce mesela bir güncelleme kaldırdım dün yaptığım kritik hata veriyor

Dosya Ekleri

• 17223378948709195644433247891448.jpg
    17223378948709195644433247891448.jpg
    136,4 KB · Görüntüleme: 24
DISM /online /cleanup-image /RestoreHealth
sfc /scannow
Bu kodları C:/Windows/system32/cmd.exe dosyasını yönetici olarak çalıştırıp bir dener misin belki sorunun çözülür.
teşekkürler hocam deneyeceğim şimdi Windows 10 a geçme kararım ise söyleyim daha karışık gibi 3 yıldır kullanıyorum ve en ufak bir şeyde garip garip hatalar veriyor az önce mesela bir güncelleme kaldırdım dün yaptığım kritik hata veriyor

Windows 11 daha genç bir işletim sistemi olduğundan dolayı böyle hatalarla karşılaşılabilir. İsterseniz bununla ilgili bir konu açın ve biz de cevaplayalım. Sorun işletim sisteminde değil de, bozulan sistem dosyalarında olabilir. Hatta muhtemelen öyle.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı