Çözüldü Lisanssız kullanımda Windows kendini kapatır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

BÖRÜÜ

Hectopat
RAM
16 GB
Ekran kartı
RX 590
Anakart
A320m e pro
İşlemci
R5 2600
Merhaba, şu an Windows 11 kullanmaktayim lisanssiz bir şekilde. Windows 10 geçmek istiyoruz, birkaç yazı okudum acaba geçsem lisansim olmadığı için bir süre sonra Windows kendi kendini kapatır mı?

Çözüm
Hayır. Sadece ekranın sağ alt tarafında "Windows'u etkinleştirin" ibaresi çıkar ve Windows'un belirli özelliklerini kullanamazsın. Örnek vermek gerekirse, duvar kağıdı özelleştirmesi, tema seçimi vb.

Yani Microsoft Windows'unu kapatmaz. Sadece özelliklerini kısar. Windows'un belirli özeliklerini kullanmak ve sağ alt tarafta "Windows'u etkinleştir" ibaresinin gitmesini istiyorsan nette satılan Windows keylerini veya Microsoft'un kendisinden bir Windows keyi alabilirsin.
Windows 11 daha genç bir işletim sistemi olduğundan dolayı böyle hatalarla karşılaşılabilir. İsterseniz bununla ilgili bir konu açın ve biz de cevaplayalım. Sorun işletim sisteminde değil de, bozulan sistem dosyalarında olabilir. Hatta muhtemelen öyle.

Sağ olun hocam gerek yok ya 10'u deneyim bir memnun kalmazsam geçerim geri 11'e dediğiniz gibi yaptım ISO dosyası iniyor şu an teşekkür ederim.

Sağ olun hocam gerek yok ya 10'u deneyim bir memnun kalmazsam geçerim geri 11'e dediğiniz gibi yaptım ISO dosyası iniyor şu an teşekkür ederim.
Rica ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı