Lise mezunu ABD'de ne yapabilir?

Amerika'da mcdonald çalışanı olmak kadar kötü bir şey yok haberin olsun en azından farklı bir iş bulmayı dene.

Biri üniversite mezunu gerek yazmıştı o yüzden sordum.

Sadece belirli başvurularda üniveriste gerekiyor McDonald's da çalışacaksan lise diploması yeter zaten.

Ne önerirsin? Uber gibi bir şey olabilir miyim?

Uber şoförü olmak mcdonald çalışanı olmakdan çok daha iyidir
Kurye, Uber şoförü, kargo çalışanı.
Gibi meslekler çok daha iyi.

Türkiye'den mezun değil mi?

1729540312460.png

Bu yazıyor bende tam bilgim olmadığı için kesin cevap veremem.

Amerika'ya gitmek istiyorum, lise mezunuyum. Oraya gidip McDonald's gibi yerlerde başlamak istiyorum. Sizce lise diploması yeterli mi?
Gece 2'de domates kesip karın tokluğuna çalışacaksan emin ol alırlar çünkü normal insanlar bu işleri orada yapmıyorlar. Bir zanaat bilmiyorsanız ülkedeki top 3 üniversiteden çıkmadıysanız bir şey yapamazsınız çünkü orada işler okul ile değil işi bilip bilmemen ve yeteneklerinle çalışıyor.

Gece 2'de domates kesip karın tokluğuna çalışacaksan emin ol alırlar çünkü normal insanlar bu işleri orada yapmıyorlar. Bir zanaat bilmiyorsanız ülkedeki top 3 üniversiteden çıkmadıysanız bir şey yapamazsınız çünkü orada işler okul ile değil işi bilip bilmemen ve yeteneklerinle çalışıyor.

Aslında berber mesleğini biliyorum ama sermaye yok bir dükkan açmak için orada şu tür işlerde çalışıp sonra da dükkan açmak işe yarar mı?

Aslında berber mesleğini biliyorum ama sermaye yok bir dükkan açmak için orada şu tür işlerde çalışıp sonra da dükkan açmak işe yarar mı?
Niye yaramasın işini ortalama üstü yapanlar deli para kazanıyorlar. 2 yıl ABD'de oto tamircilik yapıp burada torunlarına ev alan tanıdığım var adamın çocuğu yok daha.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı