Lise Nasıl Bir Ortamdır ?

• Konuyu başlatan Simo Hayha
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 104
  • Görüntüleme 20.505
Liseden liseye ortam,ögretmen vs. degişir.Ben meslek lisesi okuyorum ama pişmanım keşke düz lise okusaydım diyorum böylece üniversiteye daha iyi hazırlanırdım sana tavsiyem anadolu liselerine yönel.

Bu zamanda gördüğün derslerle lisede gördüklerin bir olmayacak. 9-10 da halk, divan edebiyatını işlerken 11-12 de senin aklını hep yazarlar ile dolduracaklar. Hazırlıklı olmak gerek yaz tatilinde lise konularına bir bak derim.

İlköğretim çok çok özleyeceksin ders bakımından, lisede 13 bir birinden zor ders ve günde 8 saat okul var. Muş'taki en iyi Anadolu lisesindeyim, sana tavsiyem ilerde Bilişim/Bilgisayar okumak istiyorsan iyi bir anadolu bilişim meslek lisesi varsa git, yoksa Anadolu lisesi. Ben bilişim lisesini çok istiyordum ama puanı düşük olduğundan zalımlarla doluydu gitmedim.
Benim de senin gibi sayısal derslerim kötü, çok kötü. Matematik ten 5 soru yaptım 2 si doğru, Türkçe 6y, Fen 5y, Sosyal 1y İngilizce yi Full yaptım ve Anadolu lisesine rahatça girdim.
Dersler çok zor, konular çok fazla ve detaylı, bir günde 8 saat okul hakikatten çok yoruyor insanı.
Güzel olan yanı ortam gerçekten süper oluyor.

İnşallah gönlüne göre iyi bir liseyi tutturursun.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı