Lise Nasıl Bir Ortamdır ?

• Konuyu başlatan Simo Hayha
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 104
  • Görüntüleme 20.512
Başta ilkokul arkadaşlarını çok özleyeceksin. "Hiç ayrılmayalım" dediğin arkadaşlarınla arana biraz soğukluk girecek, eskisi kadar samimi olmayacaksınız. Tuvaletler sigara dumanı ile dolup taşarken ve sen ihtiyacını giderirken ani bir şekilde müdür yardımcıları tuvaleti basacak.. Sigara içenleri götürecek. Dersler biraz daha ağır olacak ve anadolu lisesine gidersen bir dil daha fazladan öğreneceksin. Ama liseye alışınca "İyi ki ilkokuldan mezun olmuşum" diyeceksin..

Lise ortamı candır can. Hala özlerim liseyi. Bizim lise karadenizin en büyük lisekerinden biri olunca olay arasan var eğlence var. Herşey vardı. Lise dostlukları çok iyidir mesela. Bazı ilkleri yaşarsın orda iyidir yani. Hocalarla aranı iyi tut baştan. Sonra zaten bol bol bunlar ileride ne işimize yarıyacak dersin. :D

Olduğum gibiyimdir genelde ya. Farklı görünmeye asla çabalamadım hocalara karşı. Atıyorum kaç defa 84 den 4 geldi karneye. Bir kez olsun gidip not istemedim. Hocalara karşı katı bir tutumum var. Öğrencileri not ayağıyla köle ediyorlar. Ben onlardan değilim. Olmayı da düşünmüyorum şahsen. En nefret ettiğim huylarından biri de tanışma faslı. Hoca soru soruyor işte, baban ne iş yapar vs. Sanane lan ! Her seferinde adımı söyleyip otururum. Soru sormasına fırsat vermem.

Meslek lisesine sakın gitme! Bu videoda olanların çoğu oluyor...
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bakalım bende liseye yeni geçeceğim. Umarım bende doğru isaretlemişimdir. Meslek liselerinde ortam kötü diyorlar. Anadolu taraftarıyım. Bakalım, nasip. Umarım sende iyi bir liseye gidersin.

Ya işin güzel yanı 5-6 sınıf arkadaşım da büyük ihtimalle gideceğim liseye gelecekler. Ben daha üstünü istemiyorum. Fatih anadolu lisesi de gelebilir. Umarım gelmez. İstemiyorum o kadarını...

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı