Lise sınavları iptal olacak

Hala en büyük olasılık iptal haberinin gelmesinde. Kendi adıma konuşayım ki bence kesinlikle iptal gelecek. Kamudanhaber sayfasına göre akşam ya da yarın kararı açıklamış olacaklar. Merakla bekliyoruz.
 
Arkadaşım, ben liseyi bitirdim ve 19 yaşındayım, okumuyorum. Burada sizi sevindirmek için kendimi yırtıyorum, senin bana yaptığın davranışa bak.

Teşekkür ederiz ilgi alakanız için ama biz sizi dışarıya doğru alalım. Hatta Twitter'a alalım biraz tweet atmak istersiniz belki ne dersiniz?
 
Haklısınız. İlk sınavlara hiçbir lafım yoktu ama 2. sınavlara ben de karşıyım. Ellerinde not varken yeniden not almak saçmalık. Benim derdim şu "kesin iptal olacak, bana güvenin" diyen keko ve genel olarak kafasını oyundan bile kaldırmayıp "psikolojimiz bozuldu, eğitim sistemi berbat" diyen tembeller.

Ne alakası var? İlk dönemi 88 ortalamayla bitirdim, bana göre gayet iyi lise için ve evet kafamı oyundan kaldırmadım sadece son gün çalıştım. Bak ben her şeyi açıkça söyledim. Evet eğitim sistemi berbat, evet psikolojimiz bozuldu artık. Bunları inkar edebilir misin?
 

Geri
Yukarı