Lise sınavlarım berbat geçti

AslanOnline

Hectopat
Daha fazla  
Lise 2'yim ilk sınavlarım çok kötü geçti 2. sınavlarda 3-4 ders haric hepsini düzeltmeye çalıştım. Bir sorum olacak mesela benim ilk biyoloji sınavım 15 2. biyoloji sınavından 40-50 alsam ortalama az da olsa artar mı bu sorum tüm dersler için geçerli şu anki ortalamam 47 1. donem bitince buyuk ıhtımal 48-50 arası yaparım.

Lise 2'yim ilk sınavlarım çok kötü geçti 2. sınavlarda 3-4 ders haric hepsini düzeltmeye çalıştım. Bir sorum olacak mesela benim ilk biyoloji sınavım 15 2. biyoloji sınavından 40-50 alsam ortalama az da olsa artar mı bu sorum tüm dersler için geçerli şu anki ortalamam 47 1. donem bitince buyuk ıhtımal 48-50 arası yaparım.

Artar tabii ki 15+40 = 55 bu sayıyı da 2'ye bölelim 27,5 yapar artar.

Ders saatine göre yazılılardan aldığın puanlar ortalamanı etkiler. Mesela ben lisede 6 saat matematik görüyordum, ondan aldığın 40-50 puan ile 4 saatlik bioyolojiden(sizinkini bilmiyorum, bende öyleydi) alacağın 40-50 aynı etki etmez genel ortalamana fakat yüksek alman her türlü arttırır ortalamanı.

Zaten 50 alsan hoca sözlüyle seni rahat geçirir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı