Lise söylendiği kadar zor mu?

Bu arada geometri zor değil sadece matematikten farklı sistemi matta önemli olan konuyu bilmen ve işlem düzeni oturtman geometride ise eğer saniyesinde goremiyorsan sürekli soru çöz uygulamalardan bak yapamadıklarına soru biçimini ezberle zaten genelde çok soru biçimi olmuyor matematik gibi.

O kadar değil ama notların düşünce üzülmemeye çalış çünkü gayet normal bir şey eskisi gibi 80-90 alamayıcaksın her sınavdan.

Değil ama çok boşlamamak gerek ben 8 bittiğinde oh bitti rahatladım diye salmıştım notlarım 10 20 lerdeydi ama yine de sınıfı geçtim. Çok boşlamadıkça sadece son günler çalışarak bile teşekkür alınabilir.

Hocam ben üzülüyorum şahsen çünkü genelde yetiştirilme tarzı ile alakalı kıza çok korumacı ve ilgisiz büytursen sonuç bu. Size önerim girişken olun serserilerin tek iyi olduğu yön cahil cesareti ile rahat bir şekilde kıza yazılabilıyorlar. Girişimken olursanız denk gelme şansı yüksek umdudu kesmemek lazım.

Var bir sevdiğimiz kız gerçekten beni seviyor sandım bir an ama o drilleri yanında görünce ben o gün anladım bu kızdan bir halt olmayacağını.

Şimdi ise bir serseri tiple çıkıyormuş sevdiği erkek ise bu kıza başka erkek normal arkadaşlarıyla gezmesine bile kızıyormuş bayağı takıntılı serseri kız ayrılmayı planlıyor ama bu serseri çocuk bu kızın pesini bırakmayacak gibi ve işin kötü tarafıda bu durumu yaşayan kiz beni 2 kere reddeden kız belki tamam tipim kayık ama bir kızin hayatına karışacak veya şiddet uygulayacak kadar cahil değildim ama hayat koşulları işte naparsın.

Kanka sanki drillcilerin tipi çok mu iyi çoğu ya esrarkeş ya da günde 1 2 paket sigara içiyor. Tipini küçümseme bence onun dışı kızların çoğunun düşündüğü şu, bu beni kafaya takmış maço bir de off ya önerim kızlara ön yargılı davranma bundan sonra iyi kısmetler çıkaibilir bir de kendine güven.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…