Lise söylendiği kadar zor mu?

Dostum ben de 10. sınıfa geçtim yukarıdaki abilerimin/ablalarımın tavsiyelerine uy. Berbat bir ortam. Bizim okul fen lisesi ve yurdu var. Ama fen lisesi olduğuna bakma. Yaşıtım olan yurtçular ailesinden uzak kalınca işi serseriliğe, içkiye, sigaraya verdi tabii bunun sonucu da oldu. Bu ne alaka diyeceksin çok alaka. Cunku bu potansiyeldeki tiplerle asla birlikte olma. Senin arkandan iş çevirirler, dedikodunu yaparlar, eğitim hayatına zarar verirler. Ben şu ankimseye güvenemiyorum maalesef.2. dönem bu tipler ve sıra arkadaşım(dostum, kankam dediğim tip) benim derslerimin içine etti. Hiç alakam kalmadı derslerle ve gerçekten bomboş geçti. Sen sen ol kimseyle dolaşma(ortaokuldan arkadaşın varsa belki.) Ve yazılılarına bak.
Ha bu arada soruna cevap vereyim, dersler zor özellikle matematik ve fizik. Konu kacirmaman lazım. Mat 2. dönem çok zorluyor geometri yüzüne. Ayrica ödevlerini zamanında yapmanı öneririm. Ben bu sene matematik proje odevini son gece yaptım ama 100 aldım yine de.(övünmek gibi olmasın da)
Dediğim gibi biraz fazla uzattım ama bu dediklerime uy derim bu arada birinci dönem ortalamam 90 - ikinci dönem 86.

Bu arada geometri zor değil sadece matematikten farklı sistemi matta önemli olan konuyu bilmen ve işlem düzeni oturtman geometride ise eğer saniyesinde goremiyorsan sürekli soru çöz uygulamalardan bak yapamadıklarına soru biçimini ezberle zaten genelde çok soru biçimi olmuyor matematik gibi.

O kadar değil ama notların düşünce üzülmemeye çalış çünkü gayet normal bir şey eskisi gibi 80-90 alamayıcaksın her sınavdan.

Değil ama çok boşlamamak gerek ben 8 bittiğinde oh bitti rahatladım diye salmıştım notlarım 10 20 lerdeydi ama yine de sınıfı geçtim. Çok boşlamadıkça sadece son günler çalışarak bile teşekkür alınabilir.

O drill serseri tiplerle bizim T.C. Kızları bayılıyor iştr nerede efendi insanlar diye algılıyorlar onlar pis insanlar serserilere bayılıyorlar sonrada kadına şiddet eğer böyle bilerek serseri tipleri seçip dayak yiyen kızlara acımıyorum şahsen.

Hocam ben üzülüyorum şahsen çünkü genelde yetiştirilme tarzı ile alakalı kıza çok korumacı ve ilgisiz büytursen sonuç bu. Size önerim girişken olun serserilerin tek iyi olduğu yön cahil cesareti ile rahat bir şekilde kıza yazılabilıyorlar. Girişimken olursanız denk gelme şansı yüksek umdudu kesmemek lazım.

Hocam ben üzülüyorum şahsen çünkü genelde yetiştirilme tarzı ile alakalı kıza çok korumacı ve ilgisiz büytursen sonuç bu. Size önerim girişken olun serserilerin tek iyi olduğu yön cahil cesareti ile rahat bir şekilde kıza yazılabilıyorlar. Girişimken olursanız denk gelme şansı yüksek umdudu kesmemek lazım.

Var bir sevdiğimiz kız gerçekten beni seviyor sandım bir an ama o drilleri yanında görünce ben o gün anladım bu kızdan bir halt olmayacağını.

Şimdi ise bir serseri tiple çıkıyormuş sevdiği erkek ise bu kıza başka erkek normal arkadaşlarıyla gezmesine bile kızıyormuş bayağı takıntılı serseri kız ayrılmayı planlıyor ama bu serseri çocuk bu kızın pesini bırakmayacak gibi ve işin kötü tarafıda bu durumu yaşayan kiz beni 2 kere reddeden kız belki tamam tipim kayık ama bir kızin hayatına karışacak veya şiddet uygulayacak kadar cahil değildim ama hayat koşulları işte naparsın.

Var bir sevdiğimiz kız gerçekten beni seviyor sandım bir an ama o drilleri yanında görünce ben o gün anladım bu kızdan bir halt olmayacağını.

Şimdi ise bir serseri tiple çıkıyormuş sevdiği erkek ise bu kıza başka erkek normal arkadaşlarıyla gezmesine bile kızıyormuş bayağı takıntılı serseri kız ayrılmayı planlıyor ama bu serseri çocuk bu kızın pesini bırakmayacak gibi ve işin kötü tarafıda bu durumu yaşayan kiz beni 2 kere reddeden kız belki tamam tipim kayık ama bir kızin hayatına karışacak veya şiddet uygulayacak kadar cahil değildim ama hayat koşulları işte naparsın.

Kanka sanki drillcilerin tipi çok mu iyi çoğu ya esrarkeş ya da günde 1 2 paket sigara içiyor. Tipini küçümseme bence onun dışı kızların çoğunun düşündüğü şu, bu beni kafaya takmış maço bir de off ya :D önerim kızlara ön yargılı davranma bundan sonra iyi kısmetler çıkaibilir bir de kendine güven.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı