Lisede Arkadaşsız Kaldım

TheNovaPunchers

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar dün 9.sınıfa başladım tabii biraz heyecan vardı, ben diyordum ki bir kaç arkadaş bulurum falan ama hiç kendime yakın biri bulamadım. Millet hemen kanka olmaya başladı ben sap gibi ortada kaldım. Nasıl arkadaş edineceğim? Lisenin sonuna kadar böyle gitmek istemiyorum. Daha önce ortaokulda hemen kendime yakın birilerini buluyordum ama insanlarda gelip bir merhaba bile demedi. Ne yapmam gerek?

Arkadaşlık bazen hemen edinilmez acele etme. Hızlı koşan atın boku seyrek düşer. :D Demek istediğim zamanla arkadaş edinirsin. Bende ilk 1 ay sessiz ve yalnız geçirdim daha sonra yavaş yavaş ortama alışınca benimle aynı kafadan olan kişilerle arkadaş oldum. Bence biraz sınıftakileri uzaktan takip et kiminle arkadaş olacağın zamanla belli olur zaten.

Not:Kafana fazla takma derslerine odaklan. Başarılar.. :)

Ben 12. sınıfım yeni okula geçtim ben bile bu sıkıntıyı çekiyorum sen düşün. Kafana çok takma bir şekilde bir şeyler olacaktır senenin sonuna kadar öyle gitmez.

Bende de öyle oldu. İlk gittiğim sınıf yanlışmış, kayda gittiğimizde D'yi B anlamışız, B sınıfında ortamı kurduk, çevre iyi ama kitap alırken B şubesinde olmadığımı gördüm.
D şubesinede alışıyorum ama 2, 3 gün sonra B şubesine dönücem.

Ben de böyle olmuştum. Girdim sınıfa millet birbirleriyle şakalar, espriler yapıyor. Ben öylece kalmıştım. Eninde sonunda yine iletişime geçeceksin sonuçta. Kafaya takmamak lazım. Benim sınıftakilerle samimi olmaya başladığım zaman bana derslerde ihtiyaçları olduğu zamanlardı mesela. Yani illaki bir yerden başlar.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı