Lise ortamı nasıl bir ortam?

Bunu yapmaya çalışanlar var o yüzden söyledim. Oradaki "merhaba" kısmı selam vermek anlamında değildi. Yani tabi ki selam verene selam verir bir zahmet orada anlatmak istediğim kenarda duran çocuğun sonradan muhabbete tıpış tıpış gelip dahil olması. Ki zaten muhabbetlerini merak etmez artık tek başına oturduğu için sıkıntıdan bunu yapar yani zoraki. Bunu anlattım ben. Yalnızlık her yerde kötüdür alışılması çok zor. Kendisi olsa yeter çok da abartı bir şeye gerek yok.
Valla isterse hiç dahil olmaz, ben "cool" olmak için değil istemediğim için dahil olmadım. Kafan rahat, seni bir yerlere çekmeye veya yolundan şaşırtmaya çalışan yok, onla bunla arkadaş olduğun için onların salak muhabbetini dinlemiyorsun, güzel yani. Ha, "cool" olmak için bunu yaparsa sonradan ortama damdan düşer gibi girir, ben suskun olmasını hayatı boyunca tavsiye derim, pısırık değil bu bak, "cool" olmaya çalışmak da değil, her işini daha kolay yaparsın. Nasıl daha kolay yapmana yarayacağını da önceki yorumlarımda yazdım.

Hocam anladım ben sizi. Sizin ortam nasıldı bilmiyorum ama bizim ortamda öyle kötü yola götürecek bir kişi yoktu. Bir tane vardı o da çok olumsuz düşünüyor yani çok atar yapıyor falan değişik birisiydi. Diğerleri öyle kötü alışkanlıklar gibi şeylere sevk etmezdi. Sanırım en şanslısı bendim bizim sınıf gibisi yokmuş. Sadece dalga geçerler o da lisede kaçınılmaz yani. Ben de zaten "cool" olmaya çalışan kişilerin foyasını anlattım. Suskun olmak iyidir de konuşmayınca da insan sıkılıyor en azından ben sıkılırım. Eskiden fazla konuşmazdım bir yerde kafayı sıyırdım artık çok konuşuyorum ağzım laf yapıyor falan yani. :)

Hocam anladım ben sizi. Sizin ortam nasıldı bilmiyorum ama bizim ortamda öyle kötü yola götürecek bir kişi yoktu. Bir tane vardı o da çok olumsuz düşünüyor yani çok atar yapıyor falan değişik birisiydi. Diğerleri öyle kötü alışkanlıklar gibi şeylere sevk etmezdi. Sanırım en şanslısı bendim bizim sınıf gibisi yokmuş. Sadece dalga geçerler o da lisede kaçınılmaz yani. Ben de zaten "cool" olmaya çalışan kişilerin foyasını anlattım. Suskun olmak iyidir de konuşmayınca da insan sıkılıyor en azından ben sıkılırım. Eskiden fazla konuşmazdım bir yerde kafayı sıyırdım artık çok konuşuyorum ağzım laf yapıyor falan yani. :)
Şanslıymışsınız da, arkadaşın nereye düşeceğini bilmediğimden tedbiri bırakmamasını tavsiye ediyorum. Ben başata siz muhabbete girer kesin deyince "coolluk" için yapsın demediğimi anlatmaya çalıştım, hayatı boyunca uygulasın. Ha yakın arkadaşları arasında vursun muhabbetin dibine. Ben vallahi dahil olmak istemiyorsam konuşmam genelde.

Selam millet! Bu sene Lise'ye geçtim ve Lise'den korkuyorum. Yani kızlar falan. Ben Asosyalim pek bakmam kızlara. Yani nasıl desem... Gidip "Naber Bebek" demem yani :D Neyse acaba lise nasıl bir ortam ney yapacağız kanka bulunur mu neler yapılır yardımcı olursanız sevinirim. İyi sosyaller. :D

Kimse gidip kızlara "naber bebek" demez zaten. Erkeklerle nasıl arkadaş oluyorsan (duygu beslemediğin) kızlarla da aynı şekilde arkadaşlık kurabilirsin, bunda garip bir şey yok. Okulun ilk günü oturduğun sıranın sağındaki solundaki kişileri tanırsın, hocalar da zaten ilk derslerde sizinle ilgili şeyler sorar tanımaya çalışır, o şekilde diğerlerini de daha iyi tanıyabilirsin. Zaman içinde kaynaştıkça kafa yapına uyan kişileri daha rahat bulursun.

15 yaşına gelmişsin.
Açık öğretime geç gitsin.
Hem okursun hem Gym lerde kas geliştirirsin.
Üniversiteye de on numara gidersin.
Boşver liselileri.

15 yaşında kas geliştirmek? Doğru değil. Üniversiteye on numara gitmek mi, on numara bir üniversiteye gitmek mi daha önemli o düşünülmeli. Ayrıca lise arkadaşlıkları en kalıcı arkadaşlıklardan. 4 yıl insanlardan uzak yaşayıp spor salonlarında kas çalışan birinin üniversiteye gittiğinde arkadaşlık kurabilmesi için aşırı bir özgüveni olması gerekir ki insanlardan uzak kalan birinin özgüveni de yavaş yavaş düşer.

@Tarbean
15 yaşında kas çalışmak yanlış değil. Ancak diğer dediklerinize katılıyorum. Açık öğretim o kadar da iyi değil. Birazcık rahat gibi gözüküyor ama arkadaşlık falan olmayınca hiç bir şey olmuyor. Şu an arkadaşım üniversiteyi açıktan okumak istemiyor. Çünkü üniversitede dostluk kurmak ayrı bir şey yani. Tabi açık öğretimde de spor salonundan eve, evden spor salonuna olmayacak dışarıda eski arkadaşlarıyla takılabilir tatil günleri. Ama diğer dediklerinize katılıyorum bu dostluk olayına da kısmen katılıyorum. Çünkü lise ayrı bir şey şimdi. Ne kadar "liseli" diye tabir ettikleri iticilik olsa da herkes kardeş gibi takılır.

@Tarbean
15 yaşında kas çalışmak yanlış değil. Ancak diğer dediklerinize katılıyorum. Açık öğretim o kadar da iyi değil. Birazcık rahat gibi gözüküyor ama arkadaşlık falan olmayınca hiç bir şey olmuyor. Şu an arkadaşım üniversiteyi açıktan okumak istemiyor. Çünkü üniversitede dostluk kurmak ayrı bir şey yani. Tabi açık öğretimde de spor salonundan eve, evden spor salonuna olmayacak dışarıda eski arkadaşlarıyla takılabilir tatil günleri. Ama diğer dediklerinize katılıyorum bu dostluk olayına da kısmen katılıyorum. Çünkü lise ayrı bir şey şimdi. Ne kadar "liseli" diye tabir ettikleri iticilik olsa da herkes kardeş gibi takılır.

Vücut geliştirmek için öncelikle vücudun kendi gelişimini tamamlaması doğru olan.

Şu zamanlarda yaptığı spor onun için çok iyi getirisi olacak. Bunu çoğu sporcu söyler. Boyu kısaltır, işte sakat kalırsın vesaire vesaire diyen çok oluyor. Mesela ben bisiklete 3-4 gün bindim bacağım şekil almaya başladı öncesinde de bacaklarım gelişmişti ancak bisiklete başladığımda baya kalınlaştı eskiden çok inceydi. Tamam bacak kasları en hızlı gelişen bölgedir ama kısa sürede böyle etki göstermesi zor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı