Ben 8. sınıfta 1.55'dim şu an 11. sınıfa gidiyorum boyum 1.67, tamamen genlerle alakalı bir şey ama spor yapıp süt içerseniz uzama ihtimaliniz ve uzama hızınız artar.
Siz bir ara 162-163 tunuz sanırsam konunuzda görmüştüm 5 cmi kaç yılda uzadıniz?
Ben 8. sınıfta 1.55'dim şu an 11. sınıfa gidiyorum boyum 1.67, tamamen genlerle alakalı bir şey ama spor yapıp süt içerseniz uzama ihtimaliniz ve uzama hızınız artar.
Siz bir ara 162-163 tunuz sanırsam konunuzda görmüştüm 5 cmi kaç yılda uzadıniz?
Süt boy uzatmaz kemikleri güçlendirir uzatma olayı şehir efsanesi.Süt içmek minemi bulandırdığı için en son ilkokulda içmiştim spor yapmayan biriyim ama basketbola gittiğim oldu 1 yıl.
Yok 1.55'dim o zaman yazmıştım.
Arkadaşa yazmıştım hocamSüt içmek minemi bulandırdığı için en son ilkokulda içmiştim spor yapmayan biriyim ama basketbola gittiğim oldu 1 yıl.
Sırrını ver yoksa bıçaklarım tarzında bir mesaj olmuş.Siz bir ara 162-163 tunuz sanırsam konunuzda görmüştüm 5 cmi kaç yılda uzadıniz?
Boya gerçekten takıntılıysan basarsın ileride steroidi 190 olursun ama tavsiye edilmiyor vücudunu fena halde yok ediyor. Yoksa da salla her şey olacağına varır. Ben de 10. sınıfım 175'im 180'i görsem yeter ama benim genetik ve büyüme çağına bakarsak zor gibi 178 falan olurum maksimum.Süt içmek minemi bulandırdığı için en son ilkokulda içmiştim spor yapmayan biriyim ama basketbola gittiğim oldu 1 yıl.
Bende 1.80 görsem efsane olucak sınırları zorlamaya devam.Sırrını ver yoksa bıçaklarım tarzında bir mesaj olmuş.
Boya gerçekten takıntılıysan basarsın ileride steroidi 190 olursun ama tavsiye edilmiyor vücudunu fena halde yok ediyor. Yoksa da salla her şey olacağına varır. Ben de 10. sınıfım 175'im 180'i görsem yeter ama benim genetik ve büyüme çağına bakarsak zor gibi 178 falan olurum maksimum.
Süt boy uzatmaz kemikleri güçlendirir uzatma olayı şehir efsanesi.
Arkadaşa yazmıştım hocam![]()
Sırrını ver yoksa bıçaklarım tarzında bir mesaj olmuş.
Boya gerçekten takıntılıysan basarsın ileride steroidi 190 olursun ama tavsiye edilmiyor vücudunu fena halde yok ediyor. Yoksa da salla her şey olacağına varır. Ben de 10. sınıfım 175'im 180'i görsem yeter ama benim genetik ve büyüme çağına bakarsak zor gibi 178 falan olurum maksimum.
Yaş kaç hocam ona göre bende kendime umut besliyim birazGeçen senenin ortalarında açmıştım konuyu yanlış hatırlamıyorsam, 1 yıl gibi bir sürede anca bu kadar uzayabildim![]()
Yaş kaç hocam ona göre bende kendime umut besliyim biraz![]()
O zaman 1.80 e yolumuz var gibi umarım.Kasım'da 17'yi bitirip 18'e bastım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.