Lisede boyum 1.70 cm olur mu?

Ben 8. sınıfta 1.55'dim şu an 11. sınıfa gidiyorum boyum 1.67, tamamen genlerle alakalı bir şey ama spor yapıp süt içerseniz uzama ihtimaliniz ve uzama hızınız artar.

Süt içmek minemi bulandırdığı için en son ilkokulda içmiştim spor yapmayan biriyim ama basketbola gittiğim oldu 1 yıl.
Siz bir ara 162-163 tunuz sanırsam konunuzda görmüştüm 5 cmi kaç yılda uzadıniz?

Yok 1.55'dim o zaman yazmıştım.

Süt içmek minemi bulandırdığı için en son ilkokulda içmiştim spor yapmayan biriyim ama basketbola gittiğim oldu 1 yıl.

Süt boy uzatmaz kemikleri güçlendirir uzatma olayı şehir efsanesi.

Arkadaşa yazmıştım hocam :)

Siz bir ara 162-163 tunuz sanırsam konunuzda görmüştüm 5 cmi kaç yılda uzadıniz?
Sırrını ver yoksa bıçaklarım tarzında bir mesaj olmuş. :D

Boya gerçekten takıntılıysan basarsın ileride steroidi 190 olursun ama tavsiye edilmiyor vücudunu fena halde yok ediyor. Yoksa da salla her şey olacağına varır. Ben de 10. sınıfım 175'im 180'i görsem yeter ama benim genetik ve büyüme çağına bakarsak zor gibi 178 falan olurum maksimum.

Boya gerçekten takıntılıysan basarsın ileride steroidi 190 olursun ama tavsiye edilmiyor vücudunu fena halde yok ediyor. Yoksa da salla her şey olacağına varır. Ben de 10. sınıfım 175'im 180'i görsem yeter ama benim genetik ve büyüme çağına bakarsak zor gibi 178 falan olurum maksimum.
Bende 1.80 görsem efsane olucak sınırları zorlamaya devam.

Süt boy uzatmaz kemikleri güçlendirir uzatma olayı şehir efsanesi.

Arkadaşa yazmıştım hocam :)

O zaman özür dilerim hocam.

Yok takıntılı değilim sadece arkadaşlarımın sürekli bana kısa demesi sinirimi bozdu o kadar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı