Lisede çalışıp motor almak

Sarhoşun teki 120 ile arkadan vurduğunda bir savunmanız yok, araç daha güvenli bu durumda.

120 ile araç dururken size arkadan vursalar yine çok sağlam çıkabileceğinizi sanmıyorum motorda savrulmak hayat kurtarabilir motorcuların en büyük tehlikesi bariyerler hızlı girersen kolun bacağın kopar.

11.sınıf öğrencisiyim her genç gibi benim de isteklerim var ben bir motor almak istiyorum. Ama biliyorsunuz ülkemizin ekonomik şartlarını ve babama yük olmak istemiyorum. Almak istediğim motor Mondial drift l 125 ve fiyatı 42.000TL. Bu parayı çalışarak biriktirsem ve aynı zaman içerisinde günlük sporum var derslerim aksayabilir. Sizce değer mi motor için?
Önünde Yks sınavı var. Otur adam akıllı dersine çalış. Sonra pişman olursun. Geçici hayallerin peşinde koşma. İleriyi düşün.
Hayırlı akşamlar. Allah'a emanet olun.

Yazın bir işiniz yok ise ve gerçekten istiyorsanız çalışarak o paraya yaklaşabilirsiniz. Asgari ücret 8500 TL ve Temmuz ayında zam gelme gibi bir ihtimal var sanırsam, 3 ay çalışırsanız 8500x3= 27.000 TL.
Hocam afedersiniz ama, 11.sınıf lise öğrencisi vasıfsız elemana kim asgari ücret verecek? Gerçekten merak ettim.

Bana epey fazla geldi. Sallamasyon gibi geldi fakat tecrübesi olan arkadaşlar varsa, paylaşabilirler.

Hocam bana dediği oydu, telefonu falan değişti ve tekrar değişeceğini söyledi. Başka 15 yaşında olup asgari ücret alan tanıdığım daha var, ama o tanıdık biyerde çalışıyordu yanlış bilmiyorsam.

Hocam bana dediği oydu, telefonu falan değişti ve tekrar değişeceğini söyledi. Başka 15 yaşında olup asgari ücret alan tanıdığım daha var, ama o tanıdık biyerde çalışıyordu yanlış bilmiyorsam.
Yine de fazla kulak asmamak gerek diye düşünüyorum, çünkü neredeyse asgari ücret'in yarısı veriyorlar part-time çalışan 14 yaşındaki çocuğa. Haftada 6 gün çalışsa, 1800x4: 5200 TL.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı