Lisede derste uyuyunca tutanak tutulabilir mi?

Hocaların gözüne çok batmamaya çalış. Derste uyumak bildiğim bir cezası yok ama göze batarsın.

Zaten geçen sene batmıştım düşük aldığım için.
İmza atmadıysanız resmiyete geçmez.

Hayır hiç imza atmadım.
Hiçbir şey yapamaz.

Bencede.
Hiç sanmıyorum.

Bende sanmıyorum ama hocamız çok sinirli biri.
Her ders uyuyorum herhangi bir tutanak tutulmadı bana.

Hocalar kızmıyor mu hiç.
Tutsa bile en fazla disipline çağırırlar gece ders çalıştım falan dersin. Taş çatlasa kınama alırsın. Bir şey olmaz.

Disipline çağırmadılar hiç.

Tutmamıştır, bir daha yapmam özür dilerim de geç.

Özür diledim ama dinlemedi fizik hocamız çok sinirli ve taş kafa biri.

Neden bizde kızıyorlar.
Bir kere tutanağın resmiyete geçmesi için senin de imza atman gerekir diye biliyorum.

Ben hiç imza atmadım.
Hocamız arkak sokaklar izliyordur. 🙃 sende izin al derste uyunur mu? Geçmis olsun.

İzin aldım eve gitmek için ama izin vermedi bana kızdı bende uyudum.
Göz korkutmak için tutturmuştur. Ortaka okulda da yapalarlardı.

Evet bende öyle düşünüyorum.
Bir daha yapma kork diye.

Yanlış bir düşünce.

Öğlenciyim okulum saat 8 gibi bitiyor öğlen başlıyor uyku düzenim bozulduğu için her ders uyuyorum istisnasız birkaç kere tutanak tutulacağı söylendi hiçbir şey olmadı notları yüksek tut yeter.

Merhaba 10.sınıfa gidiyorum, meslek lisesinde okuyorum, bugün okulda başım çok ağrıyordu. Fizik dersinde başımı sıraya koydum, uyudum sonra fizik öğretmeni bana bağırdı niye yatıyorsun derste dedi. Ben de hocam başım çok ağrıyor dedim sonra bana bana ne beni ilgilendirmez bir daha uyumayacaksın dedi. Bir de hoca bugün derste bana senin hakkında tutanak tuttum merak etme dedi. Sizce gerçekten tutanak tutmuş mudur?
Bahaneniz de geçerli. Bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.

Öğretmen öğretmek ile mükelleftir onun işi budur ona söyle evde ya da dışarıda yaşadığı sıkıntıların acısını çıkartacağı hedef tahtası öğrenciler değildir işini yapsın evine gitsin benim canımı sıkmasın.

Özür diledim ama dinlemedi fizik hocamız çok sinirli ve taş kafa biri.

Neden bizde kızıyorlar.

Ben hiç imza atmadım.

İzin aldım eve gitmek için ama izin vermedi bana kızdı bende uyudum.

Evet bende öyle düşünüyorum.

Yanlış bir düşünce.

İmza atmani isterse ne için imza atıyorum diye sorarsın onunda dışında bir şey olmaz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00