Lisede Hiç Kafa Arkadaşım Yok!

• Konuyu başlatan Simo Hayha
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 34
  • Görüntüleme 21.600
S

Simo Hayha

Ziyaretçi
Arkadaşlar liseye yeni başladım. Açıkçası okul çok çok çok iyi çıktı. Puanı düşük olduğu halde okulda olan disiplin çoğu okulda yok. Zaten çarşını merkezinde olsa en yüksek puanda olurdu. Kafa arkadaşım dedim, çünkü sınıfta arkadaşım yok. Erkekler çok salaklar sınıfta. Okulun 2. günü maalesef kavga ettim. Çocuk bir şaka yaptı, ben de biraz boğazını sıktım. Uyaru niteliğinde. Bu tip olaylara tepkisiz kalmayacaksın. Hele hele bu ilk günlerde...
Sıra arkadaşımla konuşabileceğim hiçbir konu yok. Futbolun ''f''sinden anlamıyor. Hatta anlayan hiç yok. Hele hele sıra arkadaşımın o saçma sapan esprileri yok mu... Sınıfta çok sulu erkek var. Kızlardan bir farkı yok. PC hakkında en ufak bir bilgisi yok. Diğer erkekler de genel olarak ya çok sessiz, ya da çok sulu. Bazıları da mal. Açıkçası kızlarla bile daha çok sohbet kuruyorum. Eski okulumdan son 4 senedir aynı sınıfta olduğum 2 kız var. Biriyle pek bir samimiyetim yok. Ama diğeriyle çok iyi anlaşıyorum. Arada sınıfına gidiyorum filan. Şakalar yapıyorum... Ama sık değil. Yanlış anlaşılma olmasın diye... Açıkçası durum bu. Ben ne yapacağım ya. Futboldan anlayan yok, pc hakkında anlayan yok, hiçbir ortak bağım yok. Oysaki eski okulumda, sabaha kadar konuşulacak konu bulurdum. Teneffüs araları o kadar zevkli geçerdi ki... Futbol oynamayaı bilen 2 kişi var benim haricinde. Bir de süper basket oynayan biri var. Bir akıl verin lütfen..

Kesin önyargılı olma bende ünüversiteye başladığım ilk yıl bunlarla mı aynı sınıfta olacağım dediğim kişilerle sonra çok iyi arkadaş oldum. Biraz zaman geçsin. Bide böyle kalabalık erkek gruplarıyla dolaşmayın :)

Ya kızlar genel olarak bizimle hiç konuşmuyorlar. 1-2 tane var, bazen 1-2 cümle sohbet ediyoruz o kadar. 8. sınıfta sınıfımın büyük çoğunluğu yeni olduğu halde, 1 haftada kızlarla tabiri caizse kanka olmuştuk. Kızları geçtim, erkekler sıkıntı.

Ben bu konularda çok şanslı çıktım bu sene. Tam benim uğraştığım işlerle uğraşan çocuklar var. Allah yardımcın olsun ne diyelim :( Bu süreç sana uyamayanlara uymaktan geçiyor. Biliyorum çünkü liseye gelene kadar 3 okul değiştirdim :)

Sıkıntı yapma genç! İlla kendi sınıfındakilerle mi Kanka olacaksın. Çık başka sınıflara git, espri patlat, sohbet konusu aç arkadaş bulursun :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok komikti owen_1....
@Dinar Düzbak önyargı ile alakası yok. Görünen köye klavuz istemez demişler.
1 haftada insanları tanıyamazsın emin ol. Birde söyle düşün herkes yeni bir ortama girdi ve herkes kolay muhabbet kuramayabilir. Yani şimdilik çekingen davranıyor olabilirler. Biriyle arkadaş olabilmen için illa futboldan yada bilgisayardan anlaması gerekmiyor. Kısacası zamana bırak herkes kendine uygun arkadaşları bulacaktır ona göre bir çevresi oluşacaktır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı