Lisede Hiç Kafa Arkadaşım Yok!

• Konuyu başlatan Simo Hayha
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 34
  • Görüntüleme 21.607
En azından okulunda disiplin varmış. Okula gidiyorum 1 ders durup geliyorum. 3 kişi var sınıfta, hoca telefonla oynuyor. Düzelirsin takma diyeceğimde benim durum ne olacak bakalım :D

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk geldiğimde bende öyle demiştim. Futbol oynuyordum ve 3 hafta içinde basket oynamaya başladım. Şu an çok iyi arkadaşlarım var basket oynayan. Bizim sınıfta da vardı böyle tuhaf tuhaf insanlar ama 10. sınıfta değiştirdik sınıfı şimdi rahatız. Bekle 1, 2 hafta felan eğer gerçekten kimse yoksa adam gibi yol yakınken de sınıfını değiştir. Eğer geç kalırsan aralarına girmen zor olur. 1 yıl boyunca o çocuklarla ders yapacaksın eğer dersi kaynatmaya müsaitlerse hiç durma arkana bakmadan kaç. Ben sırf bu yüzden 9. sınıf kötü geçmişti. Hocalar adam gibi ders anlatamıyordu.

1 Tane arkadaş bul kendine tanıştığın kişinin arkadaşlarıyla tanış veya hep aynı sınıftan arkadaşın olacak değil ya başka sınıflara git. Benim düşüncem bu, biraz karışık ama olsun :)

Senin iş de zor... :)
Bahçeye çıkıyorum millet sohbetin dibine vuruyor, bizimkilere gelin bahçeye çıkalım konuşuruz diyorum, ya boşver kim çıkar bu sıcakta diyorlar.. Aynen ben de onu düşüünyorum byt. 1 sene böyle gitmez.

Ya işin ilginci, hepsinin elinde telefon, facebook'a giriyorlar. Diğer dokuzlara, 10, 11, 12. sınıflara bakıyorum adamların da telefonları var, ama nadiren çıkarıyorlar.

Bende yaşadım aynı durumu. İlk gün erkeklerden kimse konuşmak istemiyordu. Çoğu pısırık çıktı. Şu anda en azından kendi aralarında iletişim kurabiliyorlar. Kızlar erkek gibi zaten oraya hiç girmiyorum.

Aksine, ben bu konuda bayağı şanslı durumdayım. Okulumda ki insanların çoğu sıcak kanlı 12'ler, 11'ler bile biz yeni gelenlere bir tane laf bile atmadı. Ortamımı kurdum hemen arkadaşlarımı buldum. Çoğuyla da iyiyim zaten. Not ortalaması gayet güzel bir okuldayım, o yüzden sıkıntım yok açıkçası.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı