Lisede kavga iyi bir şey mi?

gerçekten wing chun biliyorlarsa hiç bulaşma derim küçük kardeşim

Bu arada özel okula gidiyorum ilk burs aldığımda sevindim ulan ne güzel medeni insanlarla aynı okulda olacağım eğleniriz falan bir gittik hale bak.

Lise de hiç kavga etmedim lise ortamı sıkıntı mümkün mertebe kimseye bulaşma laf atma benim düşüncem bu yönde.

yere göre değişir meslek liselerinde yüksek ihtimal çünkü bazı meslek liselerinde kavga etmeye meğilli herkez ama iyi bir meslek lisesinde mesela benimki gibi tanınmış bilişim meslek liseleri (düşük puanlılar alınmaz ) bu gibi insanlar varken hiç kavga etmedim sadece şaka ve trolleyen var bilgisayarımı kapatanlar gibi :d

Bazen korku salmak için iri yapılı olmaya gerek olmayabiliyor, şahsen 1.76 ve 55 kiloyum ama arkadaşlarım yaklaşırken çekiniyorlar. Bence davranış ve görünüş meselesi. Lise 1'deyim genelde sinirlenince gözüm döner kendimi kaybederdim fakat eski kız arkadaşım sayesinde sakin kalmayı başarıyorum artık. Çok sinirlendiğinde derin nefes al gerçekten işe yarıyor. Kavga etmeni önermem çocuğun arkası falan varsa başın ağrıyabilir veya müdür falan işe dahil olursa sıkıntı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…