Lisede kavga iyi bir şey mi?

Mecbur kalmadıkça etme. Ben hayatımda 2 kere yumruk yumruğa kavga ettim. İkisinde de sabırlı davrandım ama burnumun dibine kadar girip ailevi değerlerime küfür edince dayanamadım. Benden de zayıftı. Paldır küldür girdim. Ceza da almadım küfür ettiği için. İkincisi de aynı şekildeydi, aynı şekilde saldıran ben oldum. Faydasını gördüm bir daha sataşmadılar.

Hak eden kişiye hak ettiği gibi davranmalısın yoksa çok ezerler zaten bu lise ortamı lanet bir yerdir bir iki grup olur kendi aralarında muhabbet ederler herkes birbirinin ardından bir şey yapmaya çalışır çok şükür böyle bir şey yaşamadım da yine de yazıyım dedim :D.

Beyler fikrinizi almak istiyorum sizce kavga iyi bir şey mi? Ben lise 1'e geçtim ve hiç yumruk yumruğa kavga etmedim. Ortaokul 8'de bir çocuk laf atıyordu aileme haber verdim ardından müdür yardımcısına gittim ve halletti. Ben hiç kavga yanlısı olmadım. Sizce kavga iyi midir ve kavga edilmeli mi?
boş nedenden ben çocuğun kaşını patlattım o da benim burnumu kırdı.Mümkün mertebe kavga etme.

Beyler fikrinizi almak istiyorum sizce kavga iyi bir şey mi? Ben lise 1'e geçtim ve hiç yumruk yumruğa kavga etmedim. Ortaokul 8'de bir çocuk laf atıyordu aileme haber verdim ardından müdür yardımcısına gittim ve halletti. Ben hiç kavga yanlısı olmadım. Sizce kavga iyi midir ve kavga edilmeli mi?
Olan bana oldu yamuk burunla geziyorum şimdi...18'imde ameliyata gireceğim bir de...Bazen gece aklıma geliyor bıçak falan gideyim(bazen mahallede görüyorum çocuğu)arayım bulayım saplayayım karambiti(güzel bir fade karambitim var aşırı keskin biliyorsunuzdur zaten)diyorum ama o mezara ben hapise ayrıca şu videoyu izledikten sonra düşüncelerim çok değişti:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sorduğun sorunun cevabını bence sende iyi biliyorsun, bende burada kimseye nasihat verecek düzeyde değilim ama sana şunu söyleyeyim, kavga etmen için seni çok kışkırtacaklar, öğretmenine söyleme olaylarını da artık liseye geçmişsin, özel okul olduğu için yine bir nebze daha fazla ilgilenirler ama yine de pek tavsiye etmem yapma artık.

Sorunları aranızda çözmeye çalışın ama biri sana gelip vuruyorsa da böyle dedim diye armut gibi izleme karşındakini :D

Yani diyeceğim o ki elinden geldiğince kavgaya yanaşma ama artık iş çığırından çıkıyorsa uygun bir anda ufak bir terbiye verebilirsin -eğer başarabileceğini düşünüyorsan- :), bende senin zamanında çok çekinirdim lise hayatımda da toplasan 3 veya 4 kere kavga etmişimdir ama bazen kavga edip dayak atsan da, yesen de rahatlıyorsun en azından mevzu kapanmış oluyor. Yumruk yumruğa kavga ettiğim ama şuan çok yakın olduğum arkadaşlarımda var. O şunu biliyorum bunu biliyorum diyenlere de gül sadece, bir kaç yaş büyüdükten sonra ne kadar saçma şeyler diyormuşum diye eskiyi düşünüp utanacaklar.

Birde yazdıklarından az çok tahminimce dayak yeme korkun var, biliyorum bunu yapmak hiç kolay değil ama bu korkuyu yenmeye çalış, bunu yendikten sonra her şey senin için daha kolay olur zaten. Korkuyu yenmenin yollarından kötü olanı dayak yiye yiye yenmek. Sen bu yola hiç uğramadan kendi kendine yenersen senin adına daha iyi olacaktır :)

Veya kısa yoldan arkadaş çevreni sağlam yaparsan zaten kavga olayın kolay kolay olmaz.
Dostum zaten çevremde kavgaya meilli insanlar yok :d o yüzden mutluyum dediğin gibi hiç yumruk yumruğa kavga etmediğim için korkuyorum birisi sürekli atar yaparsa vurursa fln kaldırıyorum kafayı dik duruyorum ancak kavga başlatamıyorum tırsıyorum o konuda bilmiyorum dediğin gibi korkuyorum bi tıkda ne kadar yeneceğimi bilsemde içimden bir şey vurma diyor
Olan bana oldu yamuk burunla geziyorum şimdi...18'imde ameliyata gireceğim bir de...Bazen gece aklıma geliyor bıçak falan gideyim(bazen mahallede görüyorum çocuğu)arayım bulayım saplayayım karambiti(güzel bir fade karambitim var aşırı keskin biliyorsunuzdur zaten)diyorum ama o mezara ben hapise ayrıca şu videoyu izledikten sonra düşüncelerim çok değişti:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

izledim bu videoyu kral hoş bir video hemde doğru
Dostum aklımda bir soru vardı insanlara danıştım hoşuna gitmiyorsa konuya girme şimdiden teşekkür ederim
Evladım böyle bir şey sorsa kızarım.
Ne alaka ? dostum bu şekilde bi babam olsa bende kızarım çünkü bi bilgisi yok ise senin bir tecrüben varsa ve soruyorsa bi yanıt vermen bilgi vermen olumlu olur

Son düzenleme:
Lisede bir kavgaya gir bakalım, sonu geliyor mu? Mümkün olduğunca kavgadan uzak dur, özellikle lisede.

Kavga tabi ki iyi bir şey değil ama biri beni aşırı rahatsız eder ve aileme küfrederse onun ağızını yüzünü dağıtırım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı