Lisede kavga iyi bir şey mi?

Vallahi bende lise 1'im okulda bazı çocuklar var yok wing shun biliyorum onu biliyorum bunu biliyorum böyle birbirlerine tekme atıyorlar vuruyolar hava atmak için falan daha önce kavga etmedim ama bigün gerçekten birinin dişlerini eline vereceğim her lise de var böyle tipler insanı illallah ettiriyorlar.
gerçekten wing chun biliyorlarsa hiç bulaşma derim küçük kardeşim :)

İlk defa bende bu okulda gördüm ya görmeniz lazım adamlar lise 1 birbirlerine uçan tekme atmayı deniyorlar protein tozu sigara alkol çıldırmış hepsi yok kravmaga aikido (nasıl yazılıyor bilmiyorum) yani gerçekten bazıları yazamayacağım artık onların yerine utanmaya başladım.

Bu arada özel okula gidiyorum ilk burs aldığımda sevindim ulan ne güzel medeni insanlarla aynı okulda olacağım eğleniriz falan bir gittik hale bak.

Beyler fikrinizi almak istiyorum sizce kavga iyi bir şey mi? Ben lise 1'e geçtim ve hiç yumruk yumruğa kavga etmedim. Ortaokul 8'de bir çocuk laf atıyordu aileme haber verdim ardından müdür yardımcısına gittim ve halletti. Ben hiç kavga yanlısı olmadım. Sizce kavga iyi midir ve kavga edilmeli mi?
yere göre değişir meslek liselerinde yüksek ihtimal çünkü bazı meslek liselerinde kavga etmeye meğilli herkez ama iyi bir meslek lisesinde mesela benimki gibi tanınmış bilişim meslek liseleri (düşük puanlılar alınmaz ) bu gibi insanlar varken hiç kavga etmedim sadece şaka ve trolleyen var bilgisayarımı kapatanlar gibi :d

Bazen korku salmak için iri yapılı olmaya gerek olmayabiliyor, şahsen 1.76 ve 55 kiloyum ama arkadaşlarım yaklaşırken çekiniyorlar. Bence davranış ve görünüş meselesi. Lise 1'deyim genelde sinirlenince gözüm döner kendimi kaybederdim fakat eski kız arkadaşım sayesinde sakin kalmayı başarıyorum artık. Çok sinirlendiğinde derin nefes al gerçekten işe yarıyor. Kavga etmeni önermem çocuğun arkası falan varsa başın ağrıyabilir veya müdür falan işe dahil olursa sıkıntı olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı