Kız konusuna gelecek olursak, sakın benim zamanında yaptığım gibi millete salça olma (ortamda şımarıklık yapma) tüm kızlarla samimi ol hepsine iyi niyetle yaklaş. Karakterini ve dış görünüşü ister istemez seveceğin, unutamayacağın bir kız çıkar karşına emin ol. Genelde kendi sınıfında olur bu kız tipi
Çok çocuksu hareketlerden kaçın ileride pişman olursun mesela benim aklıma geldikçe utanıyorum yaptıklarımdan
9. sınıfta Memati olma zaten, bana Polat diyorlardı kızların gözünde bir abi veya kardeş potansiyeli oluşturdum ister istemez her kız ile ilişki (sevgili olarak) kuramıyordum. Düşünsene 11. sınıfsın 10. veya 9. sınıftan kız arkadaş edinmek istediğin zaman gözünde abi tiplemesi oluyorsun. Bazen iyi olmuyor ama ben memnun sayılırdım.
Puan olarak gerçekten sınıfta takıldığın kişiler seni çok etkiliyor. Eğer matematik ve fizik dersini başında yakalarsan hiç bırakmazsın. Biyoloji çok zevklidir fakat kimya özen vermezsen sayısal olarak ağlatır.
"Cihangir'e gidelim. Bomonti filtresiz, 15 yaşındayım 48 yaşında Berkecan'larla takılıyorum."
- Mert Güngördü