fakirimaganapam
Centipat
Daha fazla
Şimdi ilk olarak ortaokulda 8. sınıf dışında çok çalışmadım söyleyeyim ama her şekilde 85-90 üzeri ortalamam oldu, 8. sınıfta da LGS için çalıştım ama nedense bayağı düşük bir puan aldım. (400) Şimdi ise lise 1'im normalde yatarak takdir alan ben sınav haftası manyak gibi çalışmama rağmen düşük notlar alıyorum, mesela coğrafya ilk yazılım 59 gibi bir şeydi ve bugün 2. yazılıyı olduk ve 40 alırsam şükredecegim. Ailem benden takdir bekliyor fakat ben coğrafya yüzünden teşekkür bile getiremeyebilirim, yani hoca sözlüleri yüksek girmezse tabii. Matematiğim ilk yazılı 74 idi 2. yazılıyı 1 hafta sonra yapacağız umarım ondan da 70 altı almam, bir de mesela biyolojiye çok çalışmıştım 1. yazılı 50 aldım 
İki gün sonra da 2. yazılı olacağız eğer ondan da düşük falan alırsam teşekkür bile alamayacağım, dönem başında takdir almayı kolay falan sanıyordum ama niye böyle oldu? Tamam dersler konusunda çok zeki bir eleman değilimdir fakat sınav haftası çalışmama rağmen notlarım 30 40 falan geliyor? Niye böyle oldu?
İki gün sonra da 2. yazılı olacağız eğer ondan da düşük falan alırsam teşekkür bile alamayacağım, dönem başında takdir almayı kolay falan sanıyordum ama niye böyle oldu? Tamam dersler konusunda çok zeki bir eleman değilimdir fakat sınav haftası çalışmama rağmen notlarım 30 40 falan geliyor? Niye böyle oldu?