fakirimaganapam
Centipat
Daha fazla
Diğer derslerdeki notlarınız nasıl? Sadece biyoloji ve coğrafyada mı sorun yaşıyorsunuz?
Yani ilk yazılılarsa 3 dersim 70 altı idi Fransızca, coğrafya ve biyoloji, ama ben Fransızca'yı düzelttim iyi geçti sınavım bugün coğrafya olduk o sorun oldu perşembe günü biyoloji var ona daha fazla çalışıp yüksek almayı planlıyorum, bu üçü dışında hepsi 70-80 aralığında.
Liseye geçiş elbette fark eder ama 'manyak gibi' çalışmana rağmen böyle notlar alıyorsan ya dediğin gibi çalışmıyorsun ya da çok yanlış çalışıyorsun.
Sınavdan bir ders önce çalışmaya başlarım genelde. Sınıfın bilgili bireylerinden çıkması ihtimal sorular veya çıkacak soruları, notları, kopya kağıtlarının fotografını çekerim. Bir ders önceden çalışmaya başlarım. En arka köşe hep benim yerimdir. 40 dakikada sıraya, oturduğum koltuğa, avucumun içine, kafama... Yazabildiğim kadar not yazarım. Sınavda not lazım olursa telefon galeride hazır bekler kemerin olduğu yerde 10 saniyede her aradığıma ulaşırım. Tabii bu çalışmadığım matematik veya seçmeli dersler için yapıyorum hiç böyle yapıp düşük aldığım olmadı.
Ders çalış kankam. Bu notlar OBP etkiliyor üniversite giderken sıralamanda etkisi olacak. Şimdiden hocanın ağzından olsun, sonradan kendin çalışarak olsun öğrenmeye bak. Eksik konu bırakma. Üniversite sınavında çok işine yarar. Kendine dürüst ol bugün neden 30 aldın mesela? Ders çalışmaya başlaman gerekiyor açık açık.
Yani galiba ana sebebi son gün çalışmam idi hocam yani galiba.