Lisede sevgili yapmak suç mudur?

• Konuyu başlatan aabcc
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 49
  • Görüntüleme 29.491
Yo'? Kim karışacak okul içinde yanlış bir şey yapmıyorsun sonuçta.

Ha belki velilere bilgi gider hocalar dedikodu yapmayı veya velilere her haltı bildirmeyi seviyorsa.

Soru bi' garip, niye suç olsun ki?

Bir şey demek istiyorum ben okula kavga etmiştim ve kınama aldim ve hoca bana derslerinin düzeldigini görürsem kaldıracağım demisti. Ben de öncekine göre bayağı yükselttim ama şöyle bir sıkıntı var okul sevgili işine karşı ve benim sevgilimin olduğu anladılar ama asla sarılırken veya öperken falan görmediler. Sadece arada yan yana görüyorlardi onlarda şüphe uyandırıyordu. Bunu bahane edip kaldirmazlik yapma olasılığı yüksek mi?

Tabii ki değildir. Ben ilkokuldan 2008 yılında mezun oldum. Son sınıftayken bir sevgilim vardı ve okul içerisinde sürekli beraber otururduk. Hiçbir zaman hiçbir yanlış hareketimizin olmamasına rağmen, okul müdürü bizi çağırıp "ayrılmamız" konusunda uyarmıştı. Ne kadar saçma... Bu tip yöneticiler ve sorumlular yüzünden insanlar en güzel çağlarında bile böyle şeyler düşünmek zorunda kalıyorlar. Suç falan değil, hayatını dilediğin gibi yaşa, kimsenin sana karışma lüksü yok.

Değil, 8 saat Okuldasın zaten Okulun kızlarından başka kız görmüyorsun ailesi hariç kimse karışamaz hatta annesiyle falan kafaysan hiç sorun yaşamazsın tecrübeye sabit annesi veya babasından başkası karışıyorsa cevabını ver.

Bir şey demek istiyorum ben okula kavga etmiştim ve kınama aldim ve hoca bana derslerinin düzeldigini görürsem kaldıracağım demisti. Ben de öncekine göre bayağı yükselttim ama şöyle bir sıkıntı var okul sevgili işine karşı ve benim sevgilimin olduğu anladılar ama asla sarılırken veya öperken falan görmediler. Sadece arada yan yana görüyorlardi onlarda şüphe uyandırıyordu. Bunu bahane edip kaldirmazlik yapma olasılığı yüksek mi?

Dostum yönetmelikte böyle bir şey yok kınama cezanı sevgili işi etkileyemez, MEB'e bildir.

Annesi hâla bilmiyor, 2. yıldönümümüz geldi neredeyse 😃

Nice evlenmelere hocam Allah mesut etsin.

Şu an bize kimse dil uzatmadı fakat uzattıkları var.

Eyvallah hocam, evleneceğiz diye ergen ergen yalan söylemiyoruz ama uzun oldu bayağı. Üniversite'de ne olacak merak ediyorum, ben Hacettepe PC, o Hacettepe diş istiyor.

Vallahi hocam benim de 3 sene ilişkim oldu nişanı takmıştık hatta ama bitirdi ne hikmetse. İnşallah hayal ettiğiniz yeri kazanırsınız.

Açığa geçme gerekçesi olarak evlenmeyi seçebiliyorsun. Sevgili illegal birşey ise evlenmek direkt idam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı