Will Bettelheim
Hectopat
- Makaleler
- 1
Küçücük bir göçük için seni okuldan atmazlar.müdüre söylediğimde atacağını söyledi okuldan, yarın babam ve annem gelecek okula. Umarım bir sorun çıkmaz
Küçücük bir göçük için seni okuldan atmazlar.müdüre söylediğimde atacağını söyledi okuldan, yarın babam ve annem gelecek okula. Umarım bir sorun çıkmaz
Göz boyuyor. Annenle babanla 2 dakika konuşur, sonra "Bir daha yaparsa atarım bak." der, gönderir.Müdüre söylediğimde atacağını söyledi okuldan, yarın babam ve annem gelecek okula. Umarım bir sorun çıkmaz
10. sınıf öğrencisiyim, proje okulunda okuyorum. Bugün arkadaşımla şakalaşırken dirseğimle kapıyı göçerttim, ve durumu müdüre söyledim. Kapıyı tamir edip tüm fiyatıyla ilgileneceğimi de belirtip özür diledim, önceden disiplin suçum vardı. Uyarı almıştım, sizce bir şey olur mu?
Eki Görüntüle 1736383
Eki Görüntüle 1736382
Saçmalık! Milletin parasıyla alınan mala zarar vereceksiniz ve haber vermeyeceksiniz? Nasıl bir zihniyete sahipsiniz siz?Hiç müdüre söylemenize bile gerek yokmuş ne olacak bu kadarcık şeyden kimse size bir şey demez bunun için ayrıca kaza olmuş zaten
Bana saçma geliyor bunun okul yönetiminin cebinden çıkması. Yaptım bir eşşeklik bari onları uğraştırmayayım.Boşuna kahramanlık yapmışsın ne diye gidip söylüyorsun ki? Arada kaynar giderdi zaten.
MSÜ girmeyi düşünüyorum, etkiler mi?Para almazlar ancak disiplin yersen siciline işler. Milletvekilliğini unut.
Neden söylemesin?Hiç müdüre söylemenize bile gerek yokmuş ne olacak bu kadarcık şeyden kimse size bir şey demez bunun için ayrıca kaza olmuş zaten
Beğenmedim atan şahıs neden atıyorsun o emojiyi adam gayet doğal tepki vermiş?Saçmalık! Milletin parasıyla alınan mala zarar vereceksiniz ve haber vermeyeceksiniz? Nasıl bir zihniyete sahipsiniz siz?
10. sınıf öğrencisiyim, proje okulunda okuyorum. Bugün arkadaşımla şakalaşırken dirseğimle kapıyı göçerttim, ve durumu müdüre söyledim. Kapıyı tamir edip tüm fiyatıyla ilgileneceğimi de belirtip özür diledim, önceden disiplin suçum vardı. Uyarı almıştım, sizce bir şey olur mu?
Eki Görüntüle 1736383
Eki Görüntüle 1736382
Anlayışla karşılayacağını düşünmüştüm. Yan sınıfımızda da benzer bir olay yaşandı ve yapan kişi suçu kabul etmedi, bu kadar ileri gideceğini bilseydim hiç haber bile vermezdim.Çok küçük bir göçük için müdüre gitmişsin. Kimse fark etmezdi bile. Bizim lisede sınıf saatini çalıyorlardı kimse sesini çıkartmıyordu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.