Lisede sınıfın kapısını kırınca ne olur?

Hocam sorun etmeyin. Demeseydiniz keşke. Bizim sınıftaki kapı kolu 3 kez kırıldı benim bilgim olduğu için onun contalarını birleştiriyordum kullanıyorduk, hocaların haberi bile yoktu.

10. sınıf öğrencisiyim, proje okulunda okuyorum. Bugün arkadaşımla şakalaşırken dirseğimle kapıyı göçerttim, ve durumu müdüre söyledim. Kapıyı tamir edip tüm fiyatıyla ilgileneceğimi de belirtip özür diledim, önceden disiplin suçum vardı. Uyarı almıştım, sizce bir şey olur mu?

Eki Görüntüle 1736383

Eki Görüntüle 1736382

Para almazlar ancak disiplin yersen siciline işler. Milletvekilliğini unut.

Boşuna kahramanlık yapmışsın ne diye gidip söylüyorsun ki? Arada kaynar giderdi zaten.
Bana saçma geliyor bunun okul yönetiminin cebinden çıkması. Yaptım bir eşşeklik bari onları uğraştırmayayım.

Para almazlar ancak disiplin yersen siciline işler. Milletvekilliğini unut.
MSÜ girmeyi düşünüyorum, etkiler mi?

Hiç müdüre söylemenize bile gerek yokmuş ne olacak bu kadarcık şeyden kimse size bir şey demez bunun için ayrıca kaza olmuş zaten
Neden söylemesin?

Saçmalık! Milletin parasıyla alınan mala zarar vereceksiniz ve haber vermeyeceksiniz? Nasıl bir zihniyete sahipsiniz siz?
Beğenmedim atan şahıs neden atıyorsun o emojiyi adam gayet doğal tepki vermiş?

10. sınıf öğrencisiyim, proje okulunda okuyorum. Bugün arkadaşımla şakalaşırken dirseğimle kapıyı göçerttim, ve durumu müdüre söyledim. Kapıyı tamir edip tüm fiyatıyla ilgileneceğimi de belirtip özür diledim, önceden disiplin suçum vardı. Uyarı almıştım, sizce bir şey olur mu?

Eki Görüntüle 1736383

Eki Görüntüle 1736382

Bizde dümdüz kapıyı söküp çıkardılar 2 kişi 80+80 para ödediler çözüldü olay buna laf etmezler.

Çok küçük bir göçük için müdüre gitmişsin. Kimse fark etmezdi bile. Bizim lisede sınıf saatini çalıyorlardı kimse sesini çıkartmıyordu.

Çok küçük bir göçük için müdüre gitmişsin. Kimse fark etmezdi bile. Bizim lisede sınıf saatini çalıyorlardı kimse sesini çıkartmıyordu.
Anlayışla karşılayacağını düşünmüştüm. Yan sınıfımızda da benzer bir olay yaşandı ve yapan kişi suçu kabul etmedi, bu kadar ileri gideceğini bilseydim hiç haber bile vermezdim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı