Lisede nöbetçilikte kaçınca ne olur?

Lisede pek nöbetçilik yapmadım ama ortaokulda çok nöbetçilik yaptım şunu söyleyeyim kaçmak yerine yanınıza bir kitap alıp okuyabilirdiniz ya da ders çalışabilirdiniz yaptığınız çok yanlış bir şey bunu söyleyeyim dedim.
Ben lisede nöbetçiyken bütün gün chess.com'da satranç oynamıştım arkadaşımla, güzel zamanlardı.

Yok yazılmayı sordum dostum hocanın yanına gidip izin aldım hocam gitsem yok yazar mısınız dedim yarım günün gider dedi ama kaçan arkadaşlarımın yarım günü gitmemişti bende kaçtım ama öğle arasından 5 10 dk once giderse tam gün mu yarım gün mü gider onu sordum.
Kimse bu soruya kesin bir yanıt veremez. Böyle durumlar sürekli okuldan okula göre değişir. Mesela genellikle eğer nöbetçi olacağın gün okula gelmezsen ertesi gün geldiğinde nöbetçi olursun fakat ben bir kere gelmemiştim ve unuttukları için nöbetçi yapmamışlardı. Nöbetçiliği kimsenin taktığı yok okulda bir çocuk vardı 20 kere nöbetçi olduğunu görmüştüm heralde.

Lisede pek nöbetçilik yapmadım ama ortaokulda çok nöbetçilik yaptım şunu söyleyeyim kaçmak yerine yanınıza bir kitap alıp okuyabilirdiniz ya da ders çalışabilirdiniz yaptığınız çok yanlış bir şey bunu söyleyeyim dedim.

Yanımda telefonda vardı olay sıkılmak değil hastaydım ondan dolayı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı