Lisede zorbalığa uğruyorum

Çocuğu dövebileceğine inanıyorsan onu teke tek çağır teke tek in raconu sadece 2 kişi kavga eder diğerleri bulaşmaz ve konu orada kapanır kimsede sana teke tek de çocuğu dövdün diye hesap sormaz

Takıldığım ortamlardan biliyorum bir de yanında asmalı bir çakı bulunsun sana tavsiyem arama olursa diye boxerının arka tarafına asarsan bakamazlar

tek başına yakaladığında ağzını yüzünü dağıt. Çıkışta üzerine çok kişi gelirlerse çıkar çakıyı (korkutma amaçlı) üstüne koşmayacaklardır herhalde sağlam kaya olduğunu belli et ya da böyle zırtolarla uğraşmak istemiyorsan benim gibi açığa geç. 11.sınıfım 2 senedir yakın borsa ile ilgileniyorum her şeyi hazırladım ve hazır hissettiğimde bu yıl açığa geçtim şükür ediyorum hem paramı kazanıyorum hem de boş ordusuyla beraber bir odaya tıkılmıyorum.

Öncelikle Bu durumu ben de yaşadım çözüm kısasa kısas tır onlar düşük bulduğu gördüğü çocuklarla uğraşır karşılık vermeyeceğini düşünerekten yaparlar ama sen karşılık verirsen büyük ihtimal yavaş yavaş azalır yok ben karşılık veremem diyorsan sınıf değiştirmeni öneririm.

Kanka bana da boyle yapıyorlardi 10. sınıfta simdi 11'im sadece sesimi çıkardım ve biraz daha olgun davrandım dokunduklarinda adamakıllı uyaricaksin yapma hoşuma gitmiyor diyeceksin muhtemelen seninle dalga geçtiklerinde herkes gülüyor ve sende bu durumdan kurtulmak için ya da reflex olarak sende sırıtıyorsundur ve aslında hoşuna gitmiyor dur için içini yiyiyordur sadece ciddiles kendine güven seni kollayacak arkadaşların olsun bir şey olduğunda arkadaşlarınla birlikte karşı çık dediğin gibi kilona gire zayifsin ve seni güçsüz görüyor karsidakinler yemek ye ve kilo almaya çalış spora baslamayi deneyebilirsin sessiz kalırsan bu sonsuza kadar devam eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…