Lisedeki zorbalar

DaynusSafa

Hectopat
Bu sene liseye yeni geçtim. Lise dönemim başlayalı daha 3 ay oldu, sınıfım hiç sevmediğim tarzdan çocuklarla dolu. Zorbalıktan başka bir şey yaptıkları yok, hiçbir sınıfa yapmıyorlar. Tek bana yapıyorlar, susuyorum bir şey demiyorum. Daha çok yapmaya başlıyorlar. Ne yapmalıyım?

Yapacak bir şey yok ne yazık ki. Sınıfını değiştirebilirsin.

"Tek bana yapıyorlar, susuyorum bir şey demiyorum." sorun burada. Sesini çıkarırsan bir daha yapamazlar.

Eğer ilk başta susmasaydı sorun çözülürdü bu zamandan sonra sesini çıkarsada bir nebze ama fazla etki olmaz yine de sesini çıkar.

Sessiz kalarak zaten durumu kabullendiğini belirtmişsin. Daha da üstüne gelmeleri maalesef normal, kendini ezdirme. Gerekirse kavga çıkar ya da ailene durumu belirt. Onlar gelip okul idaresine biraz sert yapsın, gereken yapılır. Kesinlikle geri adım atmayın, idareler velilerle pek yüzleşmek istemez. Böyle de bir gerçek var, bunu unutmayın.

Bu sene liseye yeni geçtim. Lise dönemim başlayalı daha 3 ay oldu, sınıfım hiç sevmediğim tarzdan çocuklarla dolu. Zorbalıktan başka bir şey yaptıkları yok, hiçbir sınıfa yapmıyorlar. Tek bana yapıyorlar, susuyorum bir şey demiyorum. Daha çok yapmaya başlıyorlar. Ne yapmalıyım?

11. sınıfa giden meslek lisesinde okuyan biri olarak zorba ve kekolara çok fazla mağruz kaldım kafa yapıma uygun 3 arkadaş buldum arkadaş edinmeden önce çok ezmeye çalışırlardı bende onlara ciddi şekilde zeki konuşarak uzaklaştırırdım en iyisi arkadaş edinmen arkadaşlarım sağlam ve herhangi bulaşma söz konusu değil

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı