Lisenin ilk günü ne yapılmalı?

Kızlara çok fazla yürüme gizemli ol hocalar ile aranı ne kadar iyi tutarsan o kadar iyi ilerleyen senelerde anlarsın bunun yanı sıra kantin ve okul çalışanları ile de iyi geçin serserilik peşinde koşma 3-5 düzgün arkadaş olsun yeter ilk seneler kızları boş ver son 2 sene istemsizce geliyor zaten ama dediğim gibi gizemli ol kendini merak ettir.
Aynen ben bütün lise ve üniversite hayatımda gizemli takıldım sonra öğrendim ki bütün kızlar bana aşıkmış bu sebepten dolayı. Ama çoktan lise ve üniversite bitmişti!

Aynen ben bütün lise ve üniversite hayatımda gizemli takıldım sonra öğrendim ki bütün kızlar bana aşıkmış bu sebepten dolayı. Ama çoktan lise ve üniversite bitmişti!

Kesinlikle kızlarla sürekli yan yana olursan seni kankası yaparlar ve erkekler seni pek sevmez ama sıra gidip 1-2 muhabbet yapıp gizemli takılırsan tavlıyamicağın kız yok.
Ne dağıtıldı mı? Anlamadım.

Yok hocam öyle bir tavrım hiç olmadı. Kızlarla da pek konuşan birisi değilim.

Ara sıra konuş hiç konuşmamazlık yapma :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı