Liseye alışılabilir mi?

951406

Zeptopat
Arkadaşlar, ortaokul da çok iyi geçmedi; liseden de umudum yoktu. Ayrıca öğle arasında evime gidemediğim için kendimi çok garip hissettim; her öğle arasında ailemi görüp mutlu oluyordum. Malum İstanbul, sınıflar da zaten çok kalabalık. Serviste de ortaokuldan beri tartıştığım eleman var; ona da sinirim bozuldu. Sapık gibi peşimden gelip duruyordu, umarım artık bırakır. Aynı zamanda günlük 8 ders ağır gelmeye başladı, alışamadım; dersler artık çok geliyor. 1 puanla kaçırdığım liseye sürekli nakil olmaya çalışıyorum fakat olmuyor. Onun yerine 10-15 puan altındaki bir okulda okuyorum. Sınıfım iyi gibi ama çok yaramaz var; sadece 1 kişiyle konuştum. Onun dışında okula hiç alışamadım. Zaten en geç 9. sınıfın sonuna kadar bu okuldayım. Sizce alışır mıyım?

Dostum okulun ilk günüydü. İstemediğin lisede olduğun için tabi ki moralin bozuk ve uyumsuz görüyorsun kendini ama bu düşünceni at ve okuluna odaklan her şeye alışacaksın yavaş yavaş.

bende bu sene 9 a geçtim yeni lise sadece 9 lar var dağın başında ben hiç bilmiyorum oraları bana çok yabancı herkes birbirini tanıyor ilk günden gruplaştılar bile benim okuldan gelen 3 kişi falan bi sıra arkadaşımla konuştum okadar denemede 450 alıp lgsde 320 almak koyuyo obp ye keşke daha fazla önem verseydim

Az açık ol dışarıdan yaramz gibi gözukenlere takma onlarda illaki ders çalışırlar sen onlardan fazla çalışmaya dikkat et ama 😀 zaten hayatını full 100 alan tek başarısı 100 olan ineklerle geçireceğine çalış yuksek al hem de hayatını yaşa derim yalnız onların kötü alışkanlıklarına uyma herkesle çok iyi ol ama sadece bazılarıyla ıyı ol kısacası

Herşey olacağına varır alışacaksın. İlk aylar bana işkence gibiydi arkadaşım yoktu tek başımaydım zamanla kaynaştım çevrem oldu derslerim çok iyi olmasada arkadaş çevremdeki insalar güzel insanlar bu açıdan çok mutluyum. Zamana bırak herşeye alışacaksın sende ayak uydurmaya çalış.

Sınıfımda hiç kafa dengi insan yok fakat şükür serseride yok, dersde konuşuyorlar onun dışında şu anlık bir şey yok ben gelişmek için geldim okulun OBP puanı 73 onun için değiştirmek istiyorum.

Okulda bilgisayardan anlayan Rocket League oynayan kimse yok her zamanki gibi.

Aynısı hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı