Liseye geçeceğiniz için mutlu musunuz?

Anlamıyorum okuldan bir arkadaşım bana maksimum ne yapabilir nasıl bir zararı dokunabilir?
Bilmiyorum ben yaşamadım ama kardeşimin sınıfında arka sıradakiler o dersteyken çantasına tekme atıyorlarmış. Karne günündede 99 ortalama yaptığında ve hocaları söylediğinde sınıfın yarısı alkışlamamıştı. Ve daha 5.sınıftan böyleler. Sözde okulun en iyi sınıfı olacaklar ama nasıl çirkef ve pisler.

Allah'a şükür böyle olaylar yaşamıyoz.

Anlamıyorum okuldan bir arkadaşım bana maksimum ne yapabilir nasıl bir zararı dokunabilir?

Lisede kız yüzünde birbirini öldüren, bıçaklayan kaç genç var bilmiyorsun herhalde. Haber izlemediğin buradan belli. Gündemi takip edersen okuldan bir arkadaşının sana ne yapabileceğini öğrenirsin.

Sadece kız meseleside değil . Normal zamandada piskopatlar var .

Ortaokulu daha çok seviyordum. 11. sınıf oldum hala alışamadım. İnsan ilişkileri aşırı komplike olmaya başlıyor lisede, herkes birbirinin arkasından iş çeviriyor, yüzüne gülüp arkandan demediğini bırakmayan mı dersin okul bitince sohbeti kesen mi dersin hepsi var. En kötüsü de zorbalık, insanlar hala söylediklerinin insanlar üzerinde yıkıcı etkilere sahip olabileceğinden habersiz. Maalesef bazen çok acımasız oluyorlar/olabiliyoruz.

Lisede kız yüzünde birbirini öldüren, bıçaklayan kaç genç var bilmiyorsun herhalde. Haber izlemediğin buradan belli. Gündemi takip edersen okuldan bir arkadaşının sana ne yapabileceğini öğrenirsin.

Sadece kız meselesi de değil . Normal zamandad a psikopatlar var .
Bu olayları genelleme yapamazsın. Binde bir bunların olması.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı