Liseye nasıl alışılır?

Daha 1-2 kişi buldum fakat kimsenin zevkiyle zevklerim uyuşmuyor ortak bir yön olsa tamam da.

Hocalar 11. sınıftan sonra tatil göremeyeceksiniz vs. dediler. 6 ay okul 6 ay staj varmış galiba. Okulun anlaşmalı olduğu Antalya'da oteller vs. varmış. Bunlara daha zaman var fakat okula gidiş dönüşlerim çok uzun sürüyor. Kendime vakit ayıramayacağım için kaygılanıyorum sanırım.

Mümkünse okul değiştirin. O koşullarda üniversite planınız varsa çalışamazsınız ve kendinize de vakit ayırmak evet zor oluyor. Yol çekmek lisede yapılacak iş değil.

Aksine sosyal anksiyetem hiç yok çoğu kişiyle konuşup tanışabilirim fakat ortama pek fazla ayak uyduramıyorum

Tanımadığın ortama girince zor ayak uydurmak, nefes darlığı kaygı bunlar anksiyete belirtisidir. Bu utanılacak veya ayıp bir şey değil.

Mümkünse okul değiştirin. O koşullarda üniversite planınız varsa çalışamazsınız ve kendinize de vakit ayırmak evet zor oluyor. Yol çekmek lisede yapılacak iş değil.
Dediğinizin o kadar kolay olduğunu düşünmüyorum.

Dediğinizin o kadar kolay olduğunu düşünmüyorum.

Nakil olduğunda ilk ayda okulumu değiştirmiştim ilçeye gitmek için 1.5 saat yol çekemediğim için ve yurt da istemediğim için. Üniversite planı varsa liseyi stajla çöp etmemek için de okul değiştirmesi en iyisi. Kafasına uyan birini bulamazsa zaten zehir olacak.

Nakil olduğunda ilk ayda okulumu değiştirmiştim ilçeye gitmek için 1.5 saat yol çekemediğim için ve yurt da istemediğim için. Üniversite planı varsa liseyi stajla çöp etmemek için de okul değiştirmesi en iyisi. Kafasına uyan birini bulamazsa zaten zehir olacak
Bu dediğiniz ne zaman ?

okul değiştirsemde pek birşey değişmeyecek çevremdeki iyi liselerin çoğunluğunda bu kadar yol mecburi çekiliyor ileride aşçı olmak istediğim için bu bölümü seçtim ama emek olmadan yemek olmaz mecbur yapacağız. Üniversite okumak şuan için planlarımda değil lisede yeterince eğitim göreceğimi düşünüyorum

Ayrıyeten şu anda sayısal derslerin hiçbiri yok

Technopat Haberler

Geri
Yukarı