Logitech F310 hala alınır mı?

Garantisi yok ve gereksiz uğraştırır bir sorunda yurt dışından geliyor sonuçta.

Uğraştıracak bir durumu yok. Eğer üründe gelirken bir sorun olursa vs. iade edebiliyorsun zaten. Tek şu yeni yurt dışı alışverişi düzenlemesi sıkıntı çıkartabilir hiç detaylı incelemedim, bir de gelmesi için 2 hafta civarı bekliyorsun. Yine de 14 yıllık bir gamepadden çok daha üst seviye bir gamepad.

Uğraştıracak bir durumu yok. Eğer üründe gelirken bir sorun olursa vs. iade edebiliyorsun zaten. Tek şu yeni yurt dışı alışverişi düzenlemesi sıkıntı çıkartabilir hiç detaylı incelemedim, bir de gelmesi için 2 hafta civarı bekliyorsun. Yine de 14 yıllık bir gamepadden çok daha üst seviye bir gamepad.

1 hafta kullandık tık bir tuşu bozuldu. Çöpte 1500 liran.

1 hafta kullandık tık bir tuşu bozuldu. Çöpte 1500 liran.

Kendim GameSir Nova Lite aldım hiçbir sorun yaşamadım, yaklaşık 2 ay oluyor hala da günde saatlerce kullanıyorum. AliExpress'de 14 gün boyunca iade etme hakkın bulunuyor. Eğer bu soruna sen sebep olmadıysan 2 hafta içerisinde ürünü iade edebiliyorsun.

Zaten fena olmayan bir ürün. Tasarımı 14 yıl önceden kalma gamepad almak hiç mantıklı değil.

Tasarımı 14 yıllık olsun olmasın piyasadaki gamepadlere taş çıkarır. Tercihte etmem yurt dışı bir ürün bir sorunda elinde patlar. Arkadaşın parasıda kısıtlı bir sorun olursa bir daha almaz bence gamepad. O yüzden garantili bir gamepad daha mantıklı. Şimdi zaten sağlam sorun çıkmaz vb. diyedebilirsin ama açıkçası ne kadar sağlam olursa olsun sorun çıkabilir.

Bu ürün dayanıklı gibi ama son zamanda dandik gelmeye başladı. En pişman olduğum ürün hatta. Tek sorun muadili yok. Belki Monster kol olur.

Kendim GameSir Nova Lite aldım hiçbir sorun yaşamadım, yaklaşık 2 ay oluyor hala da günde saatlerce kullanıyorum. AliExpress'de 14 gün boyunca iade etme hakkın bulunuyor. Eğer bu soruna sen sebep olmadıysan 2 hafta içerisinde ürünü iade edebiliyorsun.
Ürün kendi sitesinde 20 dolar ama ülkemizde 1500 tl. İşte bundan lanet düzen halkı soymak için. Yurt dışında ürün almaya yasak getiren kafalar halkı düşünen kafalar değil. Lanet olsun.

Arkadaşta alırsa umarım bir sorun yaşamaz. Ama yaşarsada uğraştırır 14 günden sonra hiçbişeyde gelmez elinden. 14 yıllık olması neden rahatsız etti sizi onu anlamadım. 50 senelik olsun sağlamsa alırım, aldırırım.

Arkadaşta alırsa umarım bir sorun yaşamaz. Ama yaşarsada uğraştırır 14 günden sonra hiçbişeyde gelmez elinden. 14 yıllık olması neden rahatsız etti sizi onu anlamadım. 50 senelik olsun sağlamsa alırım, aldırırım.

Eski bir gamepad, bahsettiğim gamepad dandik bir marka değil yurt dışında F/P olarak en iyi gamepadlerden biri kendisi. F710/F310 günümüze göre eski kaldı. 8BitDo vs. Logitech'den çok daha iyi bir gamepad. Emin olun Logitech'den daha kaliteli. Ayrıca yurt dışı alışverişlerimde hiçbir sorun yaşamadım şu ana kadar. Yurt dışında müşteri memnuniyeti ülkemizden daha fazla önem görüyor.

8BitDo, Xbox ile anlaşmalı zaten. Xbox'ın kendi sitesinde bile bulunuyor.

Yanıtlayan herkese teşekkürler. F310 düşünüyordum yorumları görünce nedense bir şaştım. Ama yaşadığım yerde 2. el bütçeme uygun bir kol bulamadığım için sanırım F310 alacağım.

Yanıtlayan herkese teşekkürler. F310 düşünüyordum yorumları görünce nedense bir şaştım. Ama yaşadığım yerde 2. el bütçeme uygun bir kol bulamadığım için sanırım F310 alacağım.
Sahibinden de param güvende ile başka bir ilden 2.el alabilirsiniz. Param güvende ürünün fiyatına göre ekstra fiyat çıkartıyor ama eline ulaştığında bozuk gelirse 2 gün içerisinde direkt iade edebiliyorsun. 2.el F710 daha uyguna gelir. Yine de aldığınızda kaliteli bir şey istiyorsanız biraz daha para ayırmanız olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı