Logitech F710 2022'de alınır mı?

Her bilgisayarda mevcut.

"Aygıt ve yazıcılar > F710 > Donanım > USB Giriş Aygıtını seçip özellikler tuşuna basın > Açılan sekmeden genel kısmına girin ve ayarları değiştire basın > Güç Yönetimi > İşareti kaldırın. "
Teşekkür ederim bilgilendirme için. Siparişim ulaştığında ilk iş bu ayarı yapacağım.

Aynı günün ilerleyen saatlerinden durum güncellemesi:

Amazon.com.tr'de oluşturduğum siparişimi, kargoya verilmeden iptal ettim.
Arabayla gidip fiziksel mağazadan 369TRY'e Logitech F310 satın aldım.
İlk izlenimlerim, fiyatını göz önünde bulundurunca, gayet olumlu oldu.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim bilgilendirme için. Siparişim ulaştığında ilk iş bu ayarı yapacağım.

Arabayla gidip fiziksel mağazadan 369TRY'e Logitech F310 satın aldım.
Titreşim kısmını saymazsak neredeyse aynı ürün sayılır. Hayırlı olsun.

Bir sorum olacaktı. F710 direkt Xbox kontrolcüsü gibi Bluetooth mu yoksa Wi-Fi ile ilgili bir olayı falan mı var? Bir yerde bu tarz bir yorum gördüğüm için soruyorum ben uzun süre internet erişimim olmayacak gamepad alacaktım ancak Wi-Fi falan gerekliyse direkt F310 alıp geçmeyi düşünüyorum.

Arabayla gidip fiziksel mağazadan 369Try'e Logitech F310 satın aldım.
Hayırlı olsun.

Bir sorum olacaktı. F710 direkt Xbox kontrolcüsü gibi Bluetooth mu yoksa Wi-Fi ile ilgili bir olayı falan mı var? Bir yerde bu tarz bir yorum gördüğüm için soruyorum ben uzun süre internet erişimim olmayacak gamepad alacaktım ancak Wi-Fi falan gerekliyse direkt F310 alıp geçmeyi düşünüyorum.

Kablosuz klavye & mouse gibi nano alıcısı var. Onu bilgisayar takıyorsun, otomatik bağlanıyor. Otomatik bağlanmazsa ek bir program kurmadan Aygıt Yöneticisi'nden kolu bilgisayara tanıtıyorsun.

F710 için internet erişimine gerek yok. Alıcısıyla birlikte kullanılıyor.

Alıcının 2.4GHz çalışması aklınızda modem ihtiyacı yaratmış galiba. Öyle bir durum söz konusu değil. İnternet olmadan da kullanabiliyorsunuz.

F710'u 2-3 yıldır kullanıyorum ve baya memnunum özellikle xbox kolu 1800tl iken 600tl olması avantaj. Xbox kolu daha iyi titreşimli fln olabilir genel olarak daha iyi bir kol da olabilir ama F710 direkt bir usb dongle ile geldiği için kablosuz olarak her yerde kullanılabiliryor titreşimi 2 kademeli hassaslığı ayarlanabilir üstte bir kişi Xbox taşlı yolda titretiyor Forza da F710 da bu yok demiş büyük ihtimal titrşimi az da oynuyor çünkü titreşimi tam yapınca en ufak ayrıntı da bile titriyor sırf FH4 oynamak için aldım ben de bağlantı kopması dongle uzakta ise sıkıntı cidden arada bi lag yaratıyor ama yanında usb uzatıcı geliyor açıkta bir yere mesela masaüstüne uzatırsanız alıcıyı sıkıntı kalmıyor en ciddi eksisi ağırlık baya ağır bir cihaz kalan herhangi bir yanında sıkıntım olmadı paran varsa Xbox kolu al. Bluetooth ile bağlar oynarsın ama dikkat et Bluetooth yoksa bilgisayar da Xbox un usb dongle cihazı ayrı satılıyor ve o da tuzlu F710 bu durumda baya fiyat avantajlı

Technopat Haberler

Geri
Yukarı