Logitech F710 Gamepad İncelemesi

Ürünü alalı bir hafta oldu, GTA 5 ve Forza Horizon 4 oyunlarında denedim. Logitech'in aslında F serisinden 3 tane gamepadi var. Bunlar:
-Titreşimsiz ve kablolu olan F310
-Titreşimli ve kablolu olan F510
-Titreşimli ve kablosuz olan F710

Benim tercihim aralarından F510 olurdu ama satışı 5-6 yıl önce kalkmış sanırım. Titreşimsiz F310 da istemediğimden dolayı F710 modelini aldım. En büyük kaygım kablosuz olmasından dolayı kesintilerin ve gecikmelerin olabilecek olmasıydı. Fakat bir hafta içerisinde herhangi bir kopma sorunu yaşamadım. RT ve Lt tuşları hassasiyet duyarlı. Yani bastığınız kadar algılıyor ve Forza Horizon 4'te çok güzel bir his veriyor. FH4 için herhangi bir driver gerekmiyor. X(input) ve D(irect Input) modu var. X modu Xbox oyunları için hiçbir kurulum gerektirmeyen tak çalıştır için, D modu ise driver kurulumu ile kullanılabilecek bir mod. GTA 5'te denedim ve tuşlar atanmış olarak gelmişti. Driver yüklerken zaten tüm oyunların ayarlarını da yüklüyor.

Tek olumsuz özelliği RT ve Lt tuşlarında ölü boşluk olması. Diğer gamepadlerde de durum böyle mi bilmiyorum ama boşa bastığınız küçük bir aralık var ne yazık ki. Gaza ve frene basarken hissediyorsunuz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı