Logitech F710 incelemesi

Teknosada aynı fiyatla var f310 da titreşim olmadığı için hemen eledim. Xone pc gamepad ile bu model arasında kararsız kalmıştım ama fiyat olarak ta xone gamepad den ucuz. olduğu için bunu alacağım büyük ihtimalle.. İnceleme için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güzel inceleme olmuş. Ben de 25.05.2016 da aldım. Vatan ve teknosada 100tl ye düştü fiyatlar.

Parasının hakkını sonuna kadar veren bir ürün. Bende de 5-6 senedir var. Oynamaktan sol analog üzerindeki plastik kaplama eridi ve koptu ama hala çatır çatır iş görüyor. Ucuz kol alayım karlı çıkayım diye düşünmeyin bunu alın kafanız rahat etsin en az beş sene.

Bende de bu gamepad var. Fakat Logitech Gaming Software cihazı görmüyor. Bunun çözümü hakkında bir fikriniz varmı?

Bu 100 TL Pc için olan Xbox kolları 250 TL civarı ikisinin arasında ne fark varda bu kadar fiyat farkı var ?

Gördüğüm kadarıyla fiyatlar almış başını gitmiş. F710'un fiyatı XBOX gamepad'ine yaklaşmış. Ben yaklaşık 1 sene önce 2. elini 85 liraya almıştım. Garantisi bitmeden garantiye yollamıştım şurasında bu var şu var diye. Sıfır gibi geri yollamışlar. 0'ına para vermeyin. Logitech kalitesini konuşturmuş bu gamepad'de de. Garantisi bitmemiş 2. el bir F710 fazlasıyla işinizi görür. Garantisi bitmemiş alırsanız aldıktan sonra garantiye yollarsınız içiniz rahat eder Şurada da şöyle bir incelemem mevcut meraklısına: Logitech F710 İncelemesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…