Logitech F710 tepki vermiyor

Just a Minute

Hectopat
Yer
Düzce
Daha fazla  
Düne kadar aylarca sorunsuz kullandım ama dün bilgisayarda eski ve gereksiz dosyaları siliyordum. X360ce uygulaması var onu da silmiştim çünkü kullanmıyorum. Neyse sonrasında ETS 2 gireyim dedim oyun kolu görmüyor, oyunda mouse hareket ediyor tuşlara basabiliyorum ama tıra geçince sürülmüyor. Kontrollerden de ayarlanmıyor tespit edilemedi diyor. Başka oyunda deneyeyim dedim BeamNG'de denedim onda da aynı. Pilini değiştirdim ama yok hala aynı. X360Ce'yi geri indirdim belki ondan kaynaklıdır diye bu sefer de X360ce kolu "Logitech Cordless Rumblepad 2" olarak gördü. Bir baktım ETS 2 ve BeamNG'de öyle gösteriyor. Ne yapabilirim? X360Ce'den mapping yapmayı deneyince de olmuyor bu arada Mapping'e izin vermedi uygulama.
@Sir Benjamin @messinicocugu @SEMIKAANCAKIR

Bu tarz yazılımlar kolun kendi sürücüsünü değiştirerek yerine geçiyorlar ve o şekilde çalışıyorlar. Siz programı sildiğinizde muhtemelen sürücü kaynaklı bir sorun oluştu. Kola ait bütün sürücülerinizi "Aygıt Yöneticisi"nden kaldırın ve tekrar yüklemeyi deneyin.

Bu tarz yazılımlar kolun kendi sürücüsünü değiştirerek yerine geçiyorlar ve o şekilde çalışıyorlar. Siz programı sildiğinizde muhtemelen sürücü kaynaklı bir sorun oluştu. Kola ait bütün sürücülerinizi "Aygıt Yöneticisi"nden kaldırın ve tekrar yüklemeyi deneyin.
Yarın deniyeceğim bunu hocam teşekkür ederim.
Hocam ilk resimdeki o durum notu normal mi? Birde cihazı kaldır mı demeliyim?
@DemirKipi Yahu hocam hatayı çözdüm ama anlatmaya utanıyorum vallahi😂 Ne zaman oldu bilmiyorum ama Xinput modundan Direct input moduna almışım.:D Hiç fark etmedim sabahtan beri uğraşıyorum kafayı yiyecektim neredeyse.:D

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (437).png
    Ekran Görüntüsü (437).png
    95,7 KB · Görüntüleme: 54
  • Ekran Görüntüsü (438).png
    Ekran Görüntüsü (438).png
    94,6 KB · Görüntüleme: 49
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı