Logitech F710 veya Monster Clutch alınır mı?

Anladım hocam gönderdiğiniz kontrollere bakacak olursak Logitech'ı onerebılırım ben Fortnite oynadıgım ve claw bıcımınde tuttugum ıcın bana o kadar da rahat gelmemıstı fakat farklı oyunlar ıcın kullanan arkadasım gayet memnun oldugunu belırttı karar sızın.

PC bağlantılarında bir sıkıntı var mıdır hocam? Peki herhangi ekstra uğraş gerektirecek bir şey?

Hocam benim attığımı alın gitsin. Bu fiyat bandında rakibi yok.

Biraz araştıracağım hocam. Yardımın için çok teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
F710 kullanıyorum 2 ay oldu alalı. Daha önce de F310 kullanıyordum. En ekonomik ve ulaşılabilir sıfır model olarak o geldi aklıma direkt o yüzden aldım.

Ben memnunum hardcore gamer değilim zaten artık MacBook sahibiyim ve sadece GeForce Now ile oyun oynuyorum. Bu kullanım için f710 işimi çok güzel görüyor. Ama tasarımı ve tutuşu evet biraz çağın gerisinde kaldı artık ama çok eski bir Gamepad modeli zaten. Ama hala piyasada sonuçta kendini kanıtlamış bir model.

Birçok controller kullandım ve kullanmaya devam ediyorum size şöyle madde madde açıklayayım. Ucuz etin yahnisi yavan olur derler ya f-710'da aynen böyle bir ürün.

- F710'nu elde tutuşu rahatsız ediyor odun gibi hiç ergonomik değil özellikle Xbox Controller veya Dualsens'i elinize aldıktan sonra çok daha iyi anlıyorsunuz.

-LT ve RT yani tetik tuşları çok sert bir zamandan sonra parmakları yoruyor.

-R1 ve R2 tuşları kronik problemli belli bir kullanımdan sonra bozuluyor bu sorunu f-310'da da f-710'da da yaşamıştım.

- Bluetooht alıcısı sıkıntılı anlık kopmalara sebebiyet veriyor oyunlarda.

İyi yönü hiç mi yok var elbette. Pilleri verimli kullanmasından dolayı uzun süre götürüyor fakat sıfır almayı düşünüyorsanız kesinlikle 800-900 lira verilmez. Onun yerine ikinci el orjinal Dualshock alınabilir.

Son düzenleme:
Birçok controller kullandım ve kullanmaya devam ediyorum size şöyle madde madde açıklayayım. Ucuz etin yahnisi yavan olur derler ya.

- F710 elde tutuşu rahat değil odun gibi hiç ergonomik değil özellikle Xbox Controller veya Dualsens'i elinize aldıktan sonra daha iyi anlıyorsunuz.

-LT ve RT yani tetik tuşları çok sert bir zamandan sonra parmakları yoruyor.

-R1 ve R2 tuşları kronik problemli belli bir kullanımdan sonra bozuluyor bu sorunu f-310'da da f-710'da da yaşamıştım.

- Bluetooht alıcısı sıkıntılı anlık kopmalar yaşanıyor oyun içerisinde

İyi yönü hiç mi var elbette. Pilleri verimli kullanmasından dolayı uzun süre götürüyor.

Sıfır almayı düşünüyorsanız kesinlikle 800-900 lira verilmez. Onun yerine ikinci el orjinal Dualshock alınabilir.
Eski bir arkadaşımda vardı LG710 ve ufacık bir kablosuz adaptörü vardı. Kasaya yakın değilseniz sinyal karışma ihtimali biraz fazla. Kopmalar kaçınılmaz gibi birşey.

1600TL bandında en mantıklısı 8Bİt-do Ultimate C gibi duruyor. Sonrasında XBOX 9. nesil. PS5 önermiyorum. Hem ergonomik değil hem daha az kaliteli.

İlk sayfada atılan 8bitdo diğer 2 gamepadden de iyi. 8.nesil Xbox kolu ayarında.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı