Çözüm Logitech G PRO X boğuk ses sorunu

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Hocam sizce bu durumu ne zaman çözerler veya çözerler mi? Sanırım firmalar arasında anlaşmazlık cıkmış.

Logitech Pro X G HUB yazılımından Surround ses kapatılmıyor mu uygulamayı silip tekrar deneyin ve kapattıktan sonra yazılımı silin Pro X'i Windows üzerinden ayarlayıp kullanın.

Beyler konuyu hortlatıyorum. Bende SE(kablolu) modeli var. Laptopta dahili olarak DTS ses kartim mevcut. Kulakligi DAC olmadan direkt jak ile bagladigimda dts unbound yine gozukmuyor G Pro X. fakat sesler muhtesem denilebilir tek eksi yani bu sekilde mikrofonunun tamamen kullanilamamasi ve baslarin DAC da oldugu gibi olmamasi fakat bu problem degil asil problem mic. bundan dolayi dac a tekrar geciyorum ve birsey farkettim muhendisligi mi bu sekilde emin degilim tabikide ama.
1746198639351.png

Burada da gordugunuz 7.1 ayarlarinda surround testini baslatiyorum. Butun kanallari kapattim ve tek tek dinledim. surround acik iken sol, sag ve ön kanaldan ses gelmesine ragmen video ve oyunlarda bu kanallardan ses gelmiyor. Bunun ile ilgili bir sorun olabilir mi? Ayrica surround kapali sekilde olacak sekilde eq ayarlarini sirasiyla 12 9 0 10 10 yapinca baslar biraz farkedilir oluyor ve sesler dts de oldugu gibi net. Ayrica bir arkadasin dedigi Dolby Atmos u da denedim bu dedigim eq ile arada bir fark yok.

Konuyu hortlatıyorum. Bende SE(kablolu) modeli var. Laptopta dahili olarak DTS ses kartim mevcut. Kulakligi DAC olmadan direkt jak ile bagladigimda DTS unbound yine gozukmuyor G PRO X. Fakat sesler muhteşem denilebilir tek eksi yani bu sekilde mikrofonunun tamamen kullanilamamasi ve baslarin DAC da oldugu gibi olmamasi fakat bu problem degil asil problem Mic. Bundan dolayi DAC'a tekrar geciyorum ve bir şey fark ettim muhendisligi mi bu sekilde emin degilim tabii ki de ama. Eki Görüntüle 2482566
Burada da gordugunuz 7.1 ayarlarinda Surround testini baslatiyorum. Butun kanallari kapattim ve tek tek dinledim. Surround acik iken sol, sag ve ön kanaldan ses gelmesine ragmen video ve oyunlarda bu kanallardan ses gelmiyor. Bunun ile ilgili bir sorun olabilir mi? Ayrica Surround kapali sekilde olacak sekilde EQ ayarlarini sirasiyla 12 9 0 10 10 yapinca baslar biraz fark edilir oluyor ve sesler DTS de oldugu gibi net. Ayrica bir arkadasin dedigi Dolby Atmos u da denedim bu dedigim EQ ile arada bir fark yok.

Hepsi hikaye onların 7 kanallı ses alabilmen için o gireceğin şeyin desteklemesi de gerekiyor ama yine iyi değil stereo candır sen o kulaklığı kendi hali ile kullanman lazım bak o zaman gör ses nasılmış o kulaklığın performansı olağanüstü.

Son düzenleme:
Hepsi hikaye onların 7 kanallı ses alabilmen için o gireceğin şeyin desteklemesi de gerekiyor ama yine iyi değil stereo candır sen o kulaklığı kendi hali ile kullanman lazım bak o zaman gör ses nasılmış o kulaklığın performansı olağanüstü.
Hocam haklisiniz fakat sunu farkettim. Bu arada kulakligi alirken bu sorunalr ile ilgili forumlar hic karsima cikmiyodu. Her neyse oyunlarda iken 7.1 deki bogukluk kayboluyor fakat g hub a girip ayari acip kapattigimda bir degisiklik olmuyor. Oyundan olmadigim zaman malum hale geliyor yani dediginiz gibi desteklemesi gerekiyor uygulamanin. Ama normal kullanimdada boguk falan bosverde 7.1 de baslar muq :D

Beyler konuyu hortlatıyorum. Bende SE(kablolu) modeli var. Laptopta dahili olarak DTS ses kartim mevcut. Kulakligi DAC olmadan direkt jak ile bagladigimda dts unbound yine gozukmuyor G Pro X. fakat sesler muhtesem denilebilir tek eksi yani bu sekilde mikrofonunun tamamen kullanilamamasi ve baslarin DAC da oldugu gibi olmamasi fakat bu problem degil asil problem mic. bundan dolayi dac a tekrar geciyorum ve birsey farkettim muhendisligi mi bu sekilde emin degilim tabikide ama. Eki Görüntüle 2482566
Burada da gordugunuz 7.1 ayarlarinda surround testini baslatiyorum. Butun kanallari kapattim ve tek tek dinledim. surround acik iken sol, sag ve ön kanaldan ses gelmesine ragmen video ve oyunlarda bu kanallardan ses gelmiyor. Bunun ile ilgili bir sorun olabilir mi? Ayrica surround kapali sekilde olacak sekilde eq ayarlarini sirasiyla 12 9 0 10 10 yapinca baslar biraz farkedilir oluyor ve sesler dts de oldugu gibi net. Ayrica bir arkadasin dedigi Dolby Atmos u da denedim bu dedigim eq ile arada bir fark yok.
Ghub falan bana boş saçma geliyor odyofillerin g pro x üzerinde Equilazer apo aracılığıyla yaptıkları kaliteli eq ayarları var onları kullan.

Ghub falan bana boş saçma geliyor odyofillerin g pro x üzerinde Equilazer apo aracılığıyla yaptıkları kaliteli eq ayarları var onları kullan.
Hocam mecburum ama. Microfonu da kullaniyorum ve uygulama sesi guzelce temizliyor. Onu da iyilestirebilirse eq apo guzel olur. Ayrica kullandiniz mi bilmiyorum da kulakligi dac siz kullanirken mic calismiyor benim pc ile ilgili oldugunu pek dusunmuyorum. Sizlerde durum nasil?

Hocam mecburum ama. Microfonu da kullaniyorum ve uygulama sesi guzelce temizliyor. Onu da iyilestirebilirse eq apo guzel olur. Ayrica kullandiniz mi bilmiyorum da kulakligi dac siz kullanirken mic calismiyor benim pc ile ilgili oldugunu pek dusunmuyorum. Sizlerde durum nasil?
Y splitter ile mi kullaniyorsun yoksa tek jack girişli mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı