Logitech G PRO X Wireless ses azaltılınca Windows sesine etki ediyor

cany98

Kilopat
Katılım
15 Mayıs 2019
Mesajlar
154
Merhaba, G PRO Wireless cihazımla ses tekerleğinden ses azaltmaya veya arttırmaya çalıştığımda Windows'un sesi azalıp artıyor. Windows ve kulaklığın sesi neden bağlantılı olabilir? Nasıl çözebileceğime dair yardımcı olabilecek var mı?
 
Merhaba. Logitech için işleme mantığı bu. Kulaklığınızı telefona da bağlasanız aynı durumu gözlemleyeceksiniz. Ses tekerleğini çevirdiğinizde telefonda da ses açılıp kapanacak.
 
Yazılımda bir ayar kısmı olabilir mi? Kontrol ettin mi? Ben de Wireless (başka marka) kullanıyorum ama böyle bir sıkıntım yok
Kontrol ettim maalesef yok.

Merhaba. Logitech için işleme mantığı bu. Kulaklığınızı telefona da bağlasanız aynı durumu gözlemleyeceksiniz. Ses tekerleğini çevirdiğinizde telefonda da ses açılıp kapanacak.
Çok komik bir durum gerçekten üst segment diye sattığı ürünü bu şekilde yapmaları...
 
Bu bence de bir sorun. Ben de logitech g pro x (kablolu) kullanıyorum. onda böyle bir saçmalık yok.

Bence bunu yapmasının sebebi, kablosuz olan kulaklığın her ortama uyum sağlaması olabilir. ama saçma yani. normalde ben kulaklığı fuller, sesi windows tan ayarlarım.
 
Araştırarak almıştım ama kabloluyla arasında böyle fark olacağını düşünmemiştim muhtemelen iade edip kablolusunu alacağım.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı