Logitech G102 Lightsync ve Prodigy farkı nedir?

Daha fazla  
Merhaba dostlar Logitech G102 modelini almayı düşünüyorum ama lightsync ve Prodigy olarak 2 modeli var aralarındaki farkı tam olarak nedir?
Prodigy Lightsync

Son düzenleyen: Moderatör:
DPI ayarları farklı Ligtsync olan 2000 DPI daha fazla, ben ışıklandırmada pek fark göremedim.

Işıklandırmasındaki fark bu.
prodigy.png

lightsync.png

Merhaba dostlar Logitech G102 modelini almayı düşünüyorum ama lightsync ve Prodigy olarak 2 modeli var aralarındaki farkı tam olarak nedir?
Prodigy Lightsync

Lightsync modelinin sensörü ve Switch'leri yenilendi Prodigy modelindeki gibi çift tıklama sorunu yok ayrıca lightsync modelinin 30G hızlanma değeri var Prodigy modelinde 25G hızlanma var yani her türlü lightsync modeli çok daha iyi.

Lightsync modelinin sensörü ve Switch'leri yenilendi Prodigy modelindeki gibi çift tıklama sorunu yok ayrıca lightsync modelinin 30G hızlanma değeri var Prodigy modelinde 25G hızlanma var yani her türlü lightsync modeli çok daha iyi.
Teşekkürler Lightsyncs modelini satın aldım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı