Logitech G230 kutu açılımı ve ön inceleme

SteelSeries Siberia v2 Green: 210 TL
SteelSeries Kinzu v3: 100 TL
SteelSeries QcK: 40 TL

Bunlar gibi düşük bütçeli, ama diğer markaların en kaliteli ürünlerinden çok daha iyi olan modellere yönelebilirsiniz.
Kardesim oneriler icin cok sagol ama ben 200 tl vermisken surroundu da olsun isterim yani sencede hakli degilmiyim

Bide logitech g230 da 5.1 surround varmi

Vatanda bana var dediler heryerde sterio yazio anlayamadim

Kardesim oneriler icin cok sagol ama ben 200 tl vermisken surroundu da olsun isterim yani sencede hakli degilmiyim

Bide logitech g230 da 5.1 surround varmi

Vatanda bana var dediler heryerde sterio yazio anlayamadim
Razer'in Synapse programı, Stereo sesi 7.1 sese dönüştürüyor. Ama bu programı kullanma bedeli, ya bir tane Razer ürünün olacak (Şapka, kulaklık, fare hiç fark etmez) Ya da bu yazılımı 30 dolara satın alacaksın. Deneme versiyonunda çok az fark var. Ama ben yine de kullanıyorum. (Logitech G230 ile) Yani istiyorsan Razer Stereo kulaklık alıp, kendi 30 dolarlık yazılımını ücretsiz kurup 7.1 ses elde edebilirsin. Veya hiç uğraşmayıp, Razer Kraken USB alabilirsin. 230 lira civarına bulabiliyorsun sanırsam.

Bence Amazon'a da bir bak.
Malesef amazon dusunseydim simdiye bir gamecom 780 yada logitech g930 siparisi vermistim bile

Dedigin kulagima mantikli geliyo ben biraz arastiriyim bilgi icin sagol dostum

Hepsiburada da %20 indirim vardı. Ama satıcı firma başka olduğu için indirim yapmadı. Ürün güzel olmaya güzel ama fiyatı bir tık fazla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…