Logitech G230 Nasıldır?

Ceza yediğim için yazamadım. Öncelikle bilmeden yazmak asıl yanlış olan bu. Ben ve arkadaşım kullanıyoruz. Hatta bu konuya yazan arkadaşlarda kullanıyorlar gördüğün gibi. Ne kafamızı acıtıyor, ne malzemesi kalitesiz ne de sesi kötü. Evet sesi diğer ürünlere göre kötü. Biz bu saatten sonra G230 al demiyoruz. Başka alternatifler var. Biz sadece kulaklığın dediğiniz kadar berbat olmadığını söylüyoruz. Sen kulaklığı kötü kullanırsan tabii ki dökülür.
Aynen öyle. Günde yaklaşık 7 saat kullanıyorum ve 3 yıldır hiçbir yerinde bir tane bile çizik bulunmuyor. Kullanan kişinin kulaklığa verdiği önem seviyesine göre değişiyor anladığım kadarıyla. Ayrıca G230'a nazaran daha güzel seçimler yapılabilir de diyoruz.

Aynen öyle. Günde yaklaşık 7 saat kullanıyorum ve 3 yıldır hiçbir yerinde bir tane bile çizik bulunmuyor. Kullanan kişinin kulaklığa verdiği önem seviyesine göre değişiyor anladığım kadarıyla. Ayrıca G230'a nazaran daha güzel seçimler yapılabilir de diyoruz.
Aynen. Yani biz de o kadar iyi demiyoruz fakat arkadaşlarımızın dediği kadar da berbat değil. :D.

Kulaklık o zamana göre gayet iyidir. Fakat fiyatına artık değmiyor. Benim yazdıklarımı okumadan hemen yorum yapıyorsunuz. Kulaklık çok kötü değil sizin dediğiniz gibi.

Konunun üzerinden bayağı bir zaman geçmiş ama yine de kendi yorumumu katmak istedim açıkçası. Kulaklığı alalı 4 yıl falan olmuştur bunun 2 yılını aktif olarak kullanarak geçirdim. Kalan 2 yılda başka bir kulaklık kullanıyordum geçenlerde o bozuldu. Ben de eski dostuma bir süreliğine geri döndüm hala gayet iyi çalışıyor maşallahı var gerçekten de. Bundan önceki bozulan kulaklığım SS Arctis 7'ydi ve ses kaliteleri arasında bir fark hissedemedim açıkçası. Yani ses kalitesi gayet iyi mikrofona gelirsek sesi biraz az ama çeşitli programlarla arttırabiliyorsunuz zaten. Dediğim gibi 4 yıl öncesinde falan 170 liraya almıştım. Bugünlerde fiyatı 300-400 liralarda bu fiyata artık 7.1 kulaklıklar var o yüzden günümüzde bu fiyata değmez. Ama konunun açıldığı tarihlerde kesinlikle alınabilecek bir kulaklık olurdu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı