Logitech G230 Nasıldır?

Dediğiniz ürünler için yorum yapmıyorum bile. Bu kadar anlatmaya değmez onlar zaten.

Nerede diyorsun? Hangi mesajında var bu? Yazdığın o kadar cümlede bir tane bile bunu söylediğini görmedim bu konuda.

Kullanmadan diyorsunuz da, ben de "kullanan kişilerin" yorumlarına bakıyorum. Arada fark var mı?
Öncelikle evet ben demedim fakat benim gibi düşünenler bunu yazdı ve bende bunu inkar etmiyorum. Kullanmadan bilemezsiniz değil mi? Gayet rahat ve ses kalitesi çok iyi olmasa da iyi. Yani neresi kötü bu kulaklığın? Mikrofonu ise bazı programlarda cızırtı yapıyor o kadar. Ona bakarsanız bende konu açtım. Asus Cerberus mu yoksa G230 mu diye. Aynı şekilde bana G230 berbat Cerberus ezer geçer denildi. Arkadaşım ile gidip iki tane aldık. Sonuç berbat idi. Mikrofonu az ses iletiyordu ve kulağımızı çok acıtıyordu. İnanmıyorsanız açtığım konuya bakabilirsiniz. Kalbinizi kırmak istemiyorum.

Kullanan kişilerin kulaklık hakkında ki olumsuz yorumları şu şekilde, "çabuk kırılıyor yani malzeme kalitesi pek iyi değil, mikrofonu bazen düzgün bazen cızırtılı, kulakları aşırı terletiyor ve çok kötü koku yapıyor, üst kısımda ki yapı kafa ağrıtıyor" Bunun gibi bir sürü yorum varken kalkıp da bu ürünü önermeye utanırım ben. Bizlerin bilgilerine güvenip bir konu açıyor, kalkıp da 200 TL buna para veriyor ve bunun gibi sorunlar yaşıyor. 200 TL, bir kulaklık için düşük seviye sayılsa da ülkemizin şartları için "bu ürünleri alan kesimin daha bir işte çalışmadığını düşünürsek" yüksek bir miktar. Bu durumları göze aldığımızda, işini en iyi şekilde gören, bu fiyata alabileceği en sorunsuz ve kullanışlı modeli önermeye çalışıyorum. Yoksa piyasada ki her ürün, bütçeniz yettiğince alınabilir. G230'da alınabilir. Ama bu bütçede, ondan daha iyi modeller, daha sorunsuz modeller varken kalkıp da onu önermek yanlış geliyor. Sırf o ürünü kullanıp, onun kötü olmadığını kabullenmeyip de saçma bir şekilde arkasında durmak daha da yanlış geliyor.

Kullanan kişilerin kulaklık hakkında ki olumsuz yorumları şu şekilde, "çabuk kırılıyor yani malzeme kalitesi pek iyi değil, mikrofonu bazen düzgün bazen cızırtılı, kulakları aşırı terletiyor ve çok kötü koku yapıyor, üst kısımda ki yapı kafa ağrıtıyor" Bunun gibi bir sürü yorum varken kalkıp da bu ürünü önermeye utanırım ben. Bizlerin bilgilerine güvenip bir konu açıyor, kalkıp da 200 TL buna para veriyor ve bunun gibi sorunlar yaşıyor. 200 TL, bir kulaklık için düşük seviye sayılsa da ülkemizin şartları için "bu ürünleri alan kesimin daha bir işte çalışmadığını düşünürsek" yüksek bir miktar. Bu durumları göze aldığımızda, işini en iyi şekilde gören, bu fiyata alabileceği en sorunsuz ve kullanışlı modeli önermeye çalışıyorum. Yoksa piyasada ki her ürün, bütçeniz yettiğince alınabilir. G230'da alınabilir. Ama bu bütçede, ondan daha iyi modeller, daha sorunsuz modeller varken kalkıp da onu önermek yanlış geliyor. Sırf o ürünü kullanıp, onun kötü olmadığını kabullenmeyip de saçma bir şekilde arkasında durmak daha da yanlış geliyor.
Özenli kullanmazsa kırılır tabii ki.

Sırf o ürünü kullanıp, onun kötü olmadığını kabullenmeyip de saçma bir şekilde arkasında durmak daha da yanlış geliyor.
Şu söylediğim cümle bizim milletimizin özeti gerçekten. Hala "özensiz kullanırsa kırılır tabii" diyorsunuz. O kadar cümle arasında kalkıp da nasıl böyle bir cevap verebiliyorsunuz valla hayret ediyorum. Benden bu kadar valla. İsteyen istediğini alır. Konu da iyice uzadı. Konu sahibine değil de sabit fikirli arkadaşlar için bir önerim var asıl, sırf sizde var diye, o ürünün kötü olmadığını değiştirmez. Bunu da dedikten sonra iyi sosyaller diliyorum herkese.

Şu söylediğim cümle bizim milletimizin özeti gerçekten. Hala "özensiz kullanırsa kırılır tabii" diyorsunuz. O kadar cümle arasında kalkıp da nasıl böyle bir cevap verebiliyorsunuz valla hayret ediyorum. Benden bu kadar valla. İsteyen istediğini alır. Konu da iyice uzadı. Konu sahibine değil de sabit fikirli arkadaşlar için bir önerim var asıl, sırf sizde var diye, o ürünün kötü olmadığını değiştirmez. Bunu da dedikten sonra iyi sosyaller diliyorum herkese.
Ben o zamana göre iyi demiştim. Sizde bu zamana göre iyi dediğimi sanıp böyle yazıyorsunuz. O kadar cümle arasında en mantıklısı bence benim dediğimdir. Tabii ki ürünün kalitesine, hasar almasına göre de değişebilir. Fakat özenli kullanmazsan en kalitelisi de kırılır en ucuzu da.

O kadar cümle arasında en mantıklısı bence benim dediğimdir.
Zaten konudan ümidim kesmiştim ama hala bu yorumu yapabiliyor olmanız söylediklerimin boşa gittiğini gösteriyor. Ne diyeyim ki bu saatten sonra. Mümkünse bir daha herhangi bir konuda karşılaşmayalım. Böyle sabit fikirli birine bir şeyler anlatmak boşa zaman kaybı valla.

Aralık ayından beri kullanıyorum. Kuzenimde de var, o da benden 1 sene önce almıştı sanırsam. Onda kulaklığın genişletme kısımları kırık, pedlerin kırmızı kısımları sökülmüş, kulaklık cızırtı yapıyor. Bende böyle problemler yok. Kullanmayı bilmek lazım. Ama kulaklık kaç senelik olmuş, artık daha yeni modellere yönelmelisin. G230 artık alınabilir değil. Ama Snopy ve türevlerine de başvurma.

Ceza yediğim için yazamadım. Öncelikle bilmeden yazmak asıl yanlış olan bu. Ben ve arkadaşım kullanıyoruz. Hatta bu konuya yazan arkadaşlarda kullanıyorlar gördüğün gibi. Ne kafamızı acıtıyor, ne malzemesi kalitesiz ne de sesi kötü. Evet sesi diğer ürünlere göre kötü. Biz bu saatten sonra G230 al demiyoruz. Başka alternatifler var. Biz sadece kulaklığın dediğiniz kadar berbat olmadığını söylüyoruz. Sen kulaklığı kötü kullanırsan tabii ki dökülür.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı